AktualityZM blog
Populárny článok

Pridaj sa k nášmu turistickému oddielu, využi benefity a celoročné poistenie do hôr!

poradna

Turisti, turistky a turistčatá, máme tu začiatok nového roka v ktorom nás čaká množstvo zaujímavých akcií. Snáď sa Vám spoločné stretnutia páčili a boli ste s nimi spokojní.

V tomto roku chceme vyskúšať aj iné formy turistiky, o ktorých Vás bude informovať, dúfajme, že ich už nič neprekazí. Čoskoro predstavíme plán podujatí na rok 2023. Ak sa budete chcieť pridať do našich radov, neváhajte. Stačí kontaktovať nášho pána predsedu, dvere majú všetci otvorené.

Čo je potrebné urobiť, aby ste sa stali členmi KST Zlaté Moravce?

Klub slovenských turistov nepozná individuálne členstvo. Členom sa môžete stať vstúpením do radov niektorého jestvujúceho odboru KST alebo turistického klubu KST Zlaté Moravce

Vyplníte prihlášku, ktorú odošlete predsedovi KST Zlaté Moravce (Tibor Hučka – email: huckovi@centrum.sk) a následne zaplatiť členský (5 €, 10 € alebo 15 € v závislosti od vekovej kategórie).

K prihláške je potrebné priložiť aj fotografiu (2,5 x 3,5 cm), ktorá sa nalepí na členský preukaz. Po zaplatení príspevku za aktuálny rok, dostanete členskú známku, ktorú si nalepíte na členský preukaz.

Prihlášku je možné stiahnuť na: https://www.kstzlatemoravce.sk/#pridajsa

Jednou z výhod členstva v KST je aj celoročné poistenie, ktoré zahŕňa: poistenie nákladov na technickú pomoc pri záchrannej akcii (zásah HS), poistenie batožiny, poistenie všeobecnej zodpovednosti za škody, úrazové poistenie. Poistenie je platné len na území SR. Poistenie sa vzťahuje na akúkoľvek činnosť vrátane rekreačných športov (mimo rizikových), nevzťahuje sa na manuálnu prácu.

Aby sme nezabudli, ešte by sme Vám chceli predstaviť našu web stránku: www.kstzlatemoravce.sk na ktorej budeme prezentovať naše klubové aktivity. Zároveň nás môžete sledovať na fb: https://www.facebook.com/kstzlatemoravce/ alebo na insta: https://www.instagram.com/kstzlatemoravce/

Michal Cimmermann

Michal Cimmermann

Vo voľnom čase sa rád túlam po horách, ktoré ma inšpirujú k písaniu. Povolaním som právnik v Advokátskej kancelárii Cimmermann, s.r.o. a poslanec mestského zastupiteľstva v našom malom mestečku v Zlatých Moravciach.

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button