Kultúra

Trojkráľový koncert Základnej umeleckej školy Zlaté Moravce

poradna

Milí priatelia, rodičia, starí rodičia, milí zlatomoravčania.

6.januára sa rozozvučali tóny Trojkráľového koncertu Základnej umeleckej školy Zlaté Moravce. Koncert bol tvorený pestrou kyticou melódií v podaní žiakov a pedagógov našej školy. Rozozvučali sa nádherné hlasy žiakov a pedagógov, pestré melódie rôznosti hudobných nástrojov a skvelej interpretácie diel v podaní našich mladých interpretov a pedagógov školy. Iste mi dá za pravdu každý divák,ktorý prijal pozvanie na dnešný koncert,že vysoká umelecká úroveň a kvalita sa niesla ruka v ruke s duchovnosťou majestátneho momentu vzácneho slávnostného dňa.

Z celého srdca ďakujem všetkým účinkujúcim za dar venovaný všetkým prítomným. Bol to neopakovateľný zážitok,ktorý publikum ocenilo veľkým potleskom. Milí priatelia,ďakujeme za Vašu priazeň, ktorú ste nám aj dnes prejavili nesmiernym počtom hostí v publiku,za čo sme Vám vďační a tešíme sa na ďalšie stretnutia pri nádhernej hudbe spolu s Vami.

Ďakujem

Riaditeľka ZUŠ Zlaté Moravce
Mgr.Zuzana Molnárová Dis.art


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button