Aktuality

Bonanza ranč opäť organizuje jazdecký tábor!

poradna

Milovníci jazdeckých aktivít a prírody, pozor! Bonanza ranč opäť organizuje jazdecký tábor a tak máte jedinečnú možnosť stráviť nezabudnuteľné dni v termíne od 18.2. do 24.2. 2023.

V tomto tábore sa deti dozvedia všetko o jazde na koni a budú mať možnosť vyskúšať si svoje zručnosti v praxi. Okrem jazdenia budú mať aj možnosť zúčastniť sa rôznych hier a starať sa o naše kone.

Tábor je pre všetky deti vo veku od 6 do 16 rokov. Všetko bude prebiehať pod dohľadom skúsených a kvalifikovaných jazdeckých trénerov, ktorí budú vždy pripravení pomôcť a poradiť.

Ak máte záujem o účasť v tomto jazdeckom tábore, neváhajte a kontaktujte nás na tel. čísle 0915 679 514. Tešíme sa na vašu návštevu a vaše deti!

Nezabudnite, že tábory sú výborným spôsobom, ako stráviť jarné prázdniny s novými priateľmi a zároveň sa naučiť novým veciam. Nenechajte si ujsť túto jedinečnú príležitosť a pridajte sa k nám v jazdeckom tábore!”

Všetky informácie tu 0915 679 514

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button