AktualityKomerčné články
Populárny článok

Bonanza ranč – Vynikajúca gastronómia a jazdecký zážitok v Skýcove

poradna

Hľadáte miesto, kde môžete ochutnať vynikajúce jedlá a zároveň si užiť jazdecký zážitok? Navštívte reštauráciu Bonanza ranč v obci Skýcov. Táto unikátna reštaurácia ponúka nielen skvelé jedlá, ale aj možnosť jazdiť na koni a spoznať krásne okolie.

Jedinečné prostredie a kvalitná kuchyňa

V reštaurácii Bonanza ranč nájdete široký výber jedál, od špecialít z grilu až po rôzne druhy šalátov. Všetky jedlá sú pripravované z čerstvých surovín a s láskou ku gastronómii. Okrem toho si môžete v reštaurácii vychutnať aj široký výber nápojov, vrátane vín.

V rámci ranča môžete absolvovať jazdecké výlety a spoznať krásne okolie. Náš skúsený personál Vám rád poradí s výberom trasy a vyberie pre Vás to najlepšie, čo dané prostredie ponúka. Jazdecké výlety sú vhodné pre jazdcov všetkých úrovní a vekových kategórií.

Bonanza ranč je perfektnou voľbou pre rodinné oslavy, firemné akcie, svadby a ďalšie príležitosti. V reštaurácii a na ranči Vám radi zabezpečíme nezabudnuteľný zážitok.

Návšteva reštaurácie a konského ranča Bonanza v Skýcove je skvelou príležitosťou na oddych a relaxáciu v krásnom prostredí. Nečakajte a rezervujte si stôl ešte dnes www.bonanzaranc.sk

-rh-


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button