AktualityŠport
Populárny článok

Klub HOKO Zlaté Moravce zvíťazil na turnaji v Budapešti!

poradna

Klub pozemného hokeja HOKO Zlaté Moravce si v nedelu 5. marca 2023 prišiel na svoje. Tento den totiž odohrali turnaj v Budapešti, kde si zahrali proti silným súperom.

Hneď v úvode turnaja ukázali svoju silu a vyhrali nad Soroksár HC výsledkom 7:0. Tento výkon ich posunul a prebudil v nich nádeje na úspech.

Nasledujúce zápasy boli pre klub HOKO Zlaté Moravce náročnejšie, no podarilo sa im zvíťaziť v oboch prípadoch. V druhom zápase turnaja sa stretli s tímom BKGDSE Fasor a vyhrali 3:0. V treťom zápase proti týmu Méhek sa súperovi podarilo skórovať, no HOKO Zlaté Moravce zvládli zápas a vyhrali 4:1.

Posledný zápas turnaja bol pre klub HOKO Zlaté Moravce veľmi náročný, no podarilo sa im zvíťaziť v napínavom zápase. V zápase proti týmu Darazsak sa HOKO Zlaté Moravce dostali do vedenia, no ich súper sa snažili vyrovnať. HOKO Zlaté Moravce si však udržali náskok a zvíťazili 5:4.

Po tomto úspešnom dni sa náš klub teší z toho, že vyhrali turnaj v Budapešti. Tento úspech je pre nich veľkou motiváciou do ďalších zápasov a veria, že aj naďalej budú hrať dobre a dosiahnu ešte lepšie výsledky.

Gratulujeme klubu HOKO Zlaté Moravce k úspechu na turnaji v Budapešti a prajeme im veľa šťastia do ďalších zápasov.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button