Aktuality
Populárny článok

Na ceste medzi Veľkými Uhercami a Skýcovom sa začína rekonštrukcia

poradna

Na ceste medzi Veľkými Uhercami a Skýcovom sa začína rekonštrukcia. Tri zo štyroch úsekov sa začínajú rekonštruovať v apríli 2023

Prvá etapa rekonštrukcie bude zahŕňať úsek km 0,00-3,432 vrátane dvoch mostných objektov. Cena po vyhlásení verejného obstarávania je 1,7 milióna eur a lehota výstavby bude 50 dní. Zhotoviteľom bude spoločnosť COLAS Slovakia a.s.

Tretia etapa bude zahŕňať úsek km 5,300-10,29 a cena po vyhlásení verejného obstarávania je 12,08 miliónov eur. Lehota výstavby bude 300 dní a zhotoviteľom bude združenie spoločností Eurovia SK, a.s. a ViOn a.s.

Štvrtá etapa bude zahŕňať úsek km 10,3-13,757 a cena po vyhlásení verejného obstarávania je 2,3 milióna eur. Lehota výstavby bude 90 dní a zhotoviteľom bude spoločnosť Eurovia SK a.s.

Celková dĺžka rekonštruovanej cesty je 11,86 kilometrov a celková cena po vyhlásení verejného obstarávania je 16,11 milióna eur. Aktuálne schválený národný finančný plán (NFP) pre všetky tri etapy je 11,64 miliónov eur.

Rekonštrukcia tejto cesty bude mať pozitívny vplyv na miestnych obyvateľov, dopravu a hospodárstvo v regióne. Nová cesta bude bezpečnejšia a spoľahlivejšia pre všetkých jej užívateľov.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button