AktualityKomerčné články

Žalúzie do exteriéru je veľkou výhodou najmä v lete

Letná sezóna je v plnom prúde, vysoké teploty vám môžu dávať poriadne zabrať a priame silné slnečné lúče spôsobujú dosť nepríjemný pobyt v interiéri, ktorý sa dokáže naozaj kvalitne vyhriať.

Výhody, ktoré vás presvedčia

Možno vám slnko svieti priamo domov, možno v takomto prehriatom prostredí pracujete. Jednou z možností je, samozrejme, klimatizácia, no pri nej musíte počítať jednak s nákupnou cenou, nákladmi na energie a zvýšenou hlučnosťou. 

Zaujímavým riešením môžu byť aj hliníkové rolety, ktoré sa umiestňujú na vonkajšiu stranu okna. Okrem tienenia a eliminácie silných slnečných lúčov slúžia aj ako ochrana pred vetrom, zvýšeným hlukom z vonka a chránia váš interiér najmä večer pred zvedavými pohľadmi susedov a okoloidúcich.

Ovládanie mnohými spôsobmi

Toto vonkajšie žalúzie je nielen elegantné a štýlové, ale ponúka aj neuveriteľnú kontrolu nad svetlom v interiéri a súkromie. Jednoduchým manuálnym potiahnutím šnúrky alebo elektrickým ovládačom môžete regulovať množstvo slnečného svetla, ktoré vniká do miestnosti, a vytvoríte tak dokonalú atmosféru pre každú príležitosť. 

Počas dňa je skvelé to, že ak máte malé dieťa, ktoré potrebuje spať, vytvoríte mu príjemné šero. Ďalšou fantastickou vlastnosťou hliníkových roliet s PUR penou je ich odolnosť. Sú skonštruované tak, aby vydržali a odolali skúške času, čo z nich robí rozumnú investíciu pre každého majiteľa domu alebo administratívnych, kancelárskych či výrobných budov.

Ak ešte stále váhate, možno vás presvedčí fakt, že si v prípade vonkajších žalúzií môžete vybrať zo širokej škály farieb, čím ich prispôsobíte celkovému štýlu domu alebo inej budovy. Ďalšou novinkou vo svete týchto žalúzií je aj to, že ich môžete ovládať cez mobilnú aplikáciu vo vašom smartphone alebo si k nim necháte nainštalovať veterné a slnečné senzory. Voľba je na vás!


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button