AktualityKomerčné články

Tipy, ako vybrať dámske pyžamo na leto a na zimu

Každá z nás má v šatníku pyžamo alebo nočnú košeľu. Nie vždy sa tešia našej priazni, a to hlavne vtedy, keď sme tento kúsok oblečenie nevybrali dobre. Ľahnúť si do postele a pyžamo cítiť na tele nie je práve príjemný zážitok. Vyhnite sa nekomfortným pocitom v posteli a tomu, aby vami vybrané pyžamo zostalo ležať na dne zásuvky. Kúpte si pyžamo, ktoré vás bude maznať a prispievať k pohodliu počas spánku.

Kompletná výbava na doma a do postele

Župany, dámske pyžamá a nočné košele patria k typu oblečenia, ktoré nosíme na doma i do postele. V lenivé dni a dni, kedy prší nevyzlečieme pyžamo po celý deň. Ide vlastne o oblečenie, ktoré nosíme väčšiu časť života, keďže podľa štatistík v priemere prespíme až 25 rokov zo svojho života. Toto udivujúce číslo znamená, že výberu dámskeho pyžama či nočnej košele musí predchádzať rozumné rozhodnutie a prieskum trhu. Prieskum môžete začať v obchodoch Sinsay https://www.sinsay.com/sk/sk/zena/spodna-bielizen. V prvom rade vás asi očarí dizajn a strih, ale nedajte sa oklamať vzhľadom a preverte si materiál, z ktorého je pyžamo vyrobené. Následne sa riaďte tabuľkami veľkostí predajcu a až ako posledný krok vyberajte podľa trendy vzhľadu.

Dámske pyžamá a nočné košele na leto

V horúcom počasí prekáža na tele každý zbytočný kúsok látky. Letné pyžamá vyberajte dvojdielne skladajúce sa zo šortiek a trička. Ideálne sú tričká na ramienka a šortky voľného strihu. V lete sa dobre nosia aj nočné košele, ktoré sú kratšie a opäť majú namiesto rukávov ramienka. Na jar a jeseň sú noci ešte chladné, čo znamená, že sa lepšie budete cítiť v pyžamovom sete s capri nohavicami a vrchu v tričkovom strihu. Veľmi módne sú pyžamové sety, ktorých vrch tvorí blúzka na zapínanie.

Ideálnym materiálom na výrobu letných pyžám a nočných košieľ je bavlnený satén. Bavlnený satén na tele príjemne chladí, je veľmi pevný a antistatický. Saténové pyžamá a košele vyrobené zo saténu evokujú v ľuďoch luxus a eleganciu. Saténové pyžamá vďaka ich dizajnu budete milovať nielen vy, ale tiež váš partner. Keď k saténu pridáte kúsok čipky, premeníte sa na nežnú princeznú.

Dámske pyžamá a nočné košele na zimu

Zimné dámske pyžamá sú protipólom letných. Mali by mať dve vlastnosti – zahriať, ale nie na úkor hrubej textílie a nekomfortného pocitu. V zime ženy preferujú pyžamá, ktoré sa skladajú z dlhých nohavíc a trička, poprípade trička s dlhým rukávom. Vzdať sa nemusíte ani nočnej košele, ak má dlhý rukáv a je ušitá z bavlny. Práve bavlna je najlepší materiál pre zimné dámske pyžamá. Bavlna je priedušná, ale dokáže príjemne zahriať. Je tiež materiálom, ktorý dobre vstrebáva vlhkosť, ak sa potíte. V závese za bavlnou stojí flanel. Flanelové pyžamá sú extrémne mäkké a zahrejú aj počas najchladnejších dní.

Dámske pyžamá a módne trendy

V pyžame vôbec nemusíte vyzerať ako vodník. Pyžamá nemusia byť neforemné a nepekné. Dámske pyžamá sú strihovo prispôsobené trendom. Lemy šortiek pyžama sú čipkované alebo okrášlené volánmi. Trendové sú saténové pyžamá s mašličkami, ktoré zdobia šortky. K šortkám pekne vyznie skrátené tričko na ramienka. Kto túži v posteli po troche hravosti, pre toho sú určené pyžamá s motívmi ovocia, komiksových postáv a farebných kvetov. Z veselých farieb vyhrávajú limetková, ružová a oranžová. Pre ženy preferujúce eleganciu sú určené jednoduché, rovné strihy nočných košieľ v béžovej a čiernej farbe.


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button