Aktuality

Chorobnosť v regióne stúpa. Nemocnica AGEL Zlaté Moravce zakázala návštevy

poradna

V účinnosťou od 1. novembra platí pre lôžkové oddelenia Nemocnice AGEL Zlaté Moravce zákaz návštev. Súhlas s návštevou, za predpokladu dodržania hygienicko-epidemiologických podmienok – návleky na obuv, nosenie ochranného rúška alebo respirátora, môže vo výnimočných prípadoch udeliť primár oddelenia alebo službukonajúci lekár. Rozhodnutie je platné do odvolania.

Zákaz návštev platí pre všetky lôžkové oddelenia zlatomoravskej nemocnice. „Prijali sme opatrenia, ktorých cieľom je minimalizovať riziko šírenia respiračných chorôb pacientom a zamestnancom a tak im zabezpečiť maximálnu ochranu,“ informuje riaditeľka Nemocnice AGEL Zlaté Moravce a námestníčka pre liečebno-preventívnu starostlivosť MUDr. Nina Horniaková. Osobné potreby a veci pre pacientov môžu príbuzní zanechať u službukonajúceho personálu oddelenia.

Vo výnimočných prípadoch, pri pacientoch v terminálnom štádiu ochorenia, alebo z dôvodu návštevy kňaza, je možné so súhlasom primára oddelenia alebo službukonajúceho lekára udeliť výnimku a to za predpokladu dodržania prísnych hygienicko-epidemiologických opatrení.


Zdroj
nemocnicazlatemoravce.agel.sk
obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button