Komerčné články

Ako si zabezpečiť novú kuchyňu v štýle provence?

Pri provensálskom štýle nám len výnimočne napadajú moderné riešenia. Už podvedome sa vraciame v čase, čo je pri úzkom prepojení týchto kuchýň s vidiekom a prírodou prirodzené. Aktuálne akceptujeme obe možnosti, pričom je možné uplatniť ich v prostredí nových, dizajnovo aj technologicky vyspelých kuchýň. Ako na to?

Provence štýl v modernom koncepte

V zásade platí, že aj najmodernejšia kuchyňa v štýle provence už na prvý pohľad odráža prosté vidiecke akcenty. Prevažuje jednoduchosť, harmónia farieb, línií a materiálov. Pôsobí upokojujúco až uhladene, no zakaždým z nej sála prírodná alebo spomienková (retro) atmosféra. 

Pri výbere výrobných technológií pre každú ďalšiu kuchyňu v štýle provence prihliadame na presnosť a detaily v podobe jedinečných návrhov. Predpokladáme, že pri realizácii novej kuchyne na mieru každý diel nábytku závisí od strojovej automatizácie. Jej súčasťou sú tak robotické linky pre inovatívne procesy predlžujúce životnosť nábytku. Práve v tomto bode sa prepája dizajnová uhladenosť štýlu provence a industriálna výrobná vyspelosť. 

Nové prvky vo výrobnom procese kuchýň

Konkrétne výrobu zabezpečujú robotické linky, aby fungovali tam, kde ľudská sila nestačí. Môže ísť o inovatívne riešenia, ako olepovať a nanášať hrany na dosku, aby si provence kuchyne zachovali čo najčistejšie línie. Vo výrobnej praxi spoločnosti Dalno sa v praxi uplatňuje laserová metóda nanášania bez škár a lepidiel. Na kuchynskej výbave tak oceňujeme moderný a vyspelý podtón, ktorý zabezpečuje najmodernejšia automatická laserová linka na Slovensku. 

Čo určuje funkčnú stránku nových provence kuchýň?

Aby krása kuchynskej linky nebola pominuteľná, dbáme na jej využiteľnosť v každom domácom, prípadne aj v pracovnom prostredí. Vyžaduje sa kuchyňa odolná voči teplu, UV žiareniu, vode, chemikáliám a mechanickému poškodeniu. Garantovaný odolnejší povrch kuchynskej linky zastiera všetky obavy. Futuristická provence kuchyňa je naozaj skutočná!  


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button