Šport

… aby futbal spájal celé rodiny.

poradna

Krásny jarný slnečný deň a príjemne prežité popoludnie si dnes mohol vychutnať každý so svojimi ratolesťami, kto zavítal na ihrisko ViOn-u.

Tri hodiny pred zápasom FC ViOn – Trnava, ste sa mohli prísť zabaviť, zašportovať si a ešte byť za to aj odmenení. A to všetci, malí i veľkí.

Deti sa tešili z pexesa, puclí, šiltoviek, razítiek, obrázkov s kreslenými postavičkami, z cukríkov a balónov a ich rodičia mali vstup na futbalový zápas o šiestej zdarma, do sektoru pre rodiny a deti.

K úžasnej atmosfére prispel Peter Kereš, riaditeľ MsKS, nielen hudbou, ale i zábavným komentovaním celého priebehu akcie.

Súťažilo sa v rôznych disciplínach. Samozrejme futbal, beh cez prekážky, okolo kužeľov, hádzanie loptičiek do košov, maľovanie a rôzne iné.

Poďakovanie patrí MŠ Slniečko za to, že zapožičala športové a hravé pomôcky, dievčatám zo stredných škôl v Zl. Moravciach, ktoré asistovali všade, kde bolo potrebné. Riaditeľke Anne Szeredyovej, Alžbete Ondrejkovej, Ivane Jenisovej za to, že na všetko dohliadali a boli rovnako nápomocné. Veľká vďaka Viliamovi Ondrejkovi, celému ViOnu a nemeckému energetickému koncernu E.ON, ktorý sa o projekt postarali.

Spoločnosť E.ON rozbieha tento projekt zameraný na futbal a rodiny, takmer vo všetkých krajinách, kde pôsobí. Čo znamená, že ročne zasiahne rodinným futbalom desaťtisíce rodín v celej Európe.

ViOn sa tohto projektu tiež zúčastnil a podarilo sa tak získať grant na rozvoj futbalu i v našom meste. Cieľom je prilákať medzi fanúškov futbalu viac rodín s deťmi nielen na tribúny, ale aj k pohybu a športu. Zvýšiť kultúru na štadiónoch a vnímanie futbalového prostredia. A využiť rodinný futbal na zvýšenie záujmu verejnosti o energetickú efektívnosť a možnosti šetrenia elektrickej energie.

[nggallery id=32]

[hr]

-lr-

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button