Aktuality

Jarné upratovanie pokračuje..

poradna

Po celom meste Zlaté Moravce sú nepretržite rozmiestňované veľkoobjemové kontajnery, niektoré i do blízkosti rodinných domov. Ľudia majú možnosť povyhadzovať všetok prebytočný odpad zo svojich príbytkov, svoj životný priestor očistiť a spríjemniť si tak bývanie v ňom.

Možno sa nájdu i takí, ktorí majú výhrady voči rozmiestneniu kontajnerov. Väčšinou preto, lebo po iné roky sa odpad v nich tak nahromadil,že momentom odvozu VOK-u, zostávalo na stanovišti druhé smetisko. Dnes to už tak nieje a reakcie obyvateľov sú: „Tak toto tu ešte nebolo.“

Akonáhle sa kontajner odstráni, zamestnanci technických služieb vzápätí dávajú všetko do poriadku tak, že miesto zostáva celkom vyčistené, ešte v lepšom stave ako predtým.

 

Na upresnenie:

Veľkoobjemový kontajner slúži na uloženie objemných odpadov. Ukladanie odpadov je prípustné iba v čase, keď je pristavený a nieje už naplnený. Vysýpanie objemného odpadu a drobného odpadu zo záhrad ako je zmiešaná zemina s vyhrabanou trávou a kamenivom na plochu vedľa kontajnera, je neprípustné. Konáre z jarného rezu stromov sa ukladajú na plochu vedľa kontajnera, nesmú byť zmiešané s objemným odpadom. Ukladajú sa na jednu kopu tak, aby bol umožnený príjazd zvozových vozidiel a zachoval sa poriadok na stanovišti.

[nggallery id=35]

[hr]

-lr-

 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button