AktualityPre detiSamospráva

Skvelý DEŇ DETÍ

poradna

Sobotňajšie obavy z mrakov a myšlienky na chladné nedeľné popoludnie, celkom potlačil, prehrial a doslova prevrátil Nádherný Slnečný Deň detí.

Potešiť sa, zabaviť, zasmiať, veľa nového sa dozvedieť a vidieť, zúčastniť sa rôznych atrakcii, prišlo cez tisíc ľudí.

Malí, veľkí, všetkým dobre padlo hravé popoludnie, na ktorom si snáď každý prišiel na svoje.

Iste mnohí z návštevníkov postretali svojich známych, s ktorými sa málokedy vidia, veľakrát len vďaka takýmto podujatiam.

DEŇ DETÍ 2011, bol podporený rôznymi sponzormi, ktorí sa spoločne postarali o nádherne prežitý deň všetkým, ktorí na ihriská Správy športových zariadení Mestského podniku na Továrenskej ulici zavítali.

Usporiadateľmi obrovského príležitostného zábavného nedeľného parku bolo Mesto Zlaté Moravce, v zastúpení primátora Ing. Petra Lednára, CSc., riaditeľa MsKS Bc. Petra Kereša, samozrejme riaditeľa SŠZ MP Ivana Horváta,  predsedu OC KDH Miroslava Kráľa, Profi elektro-Eugena Janča.

Vyšantiť sa mohli deti v rôznych športových súťažiach, s ktorými pomáhali materské škôlky, na skákacích hradoch, trampolíne, vo futbale. Bola možnosť vidieť Záchranný systém v akcii, nechýbala Armáda SR, policajné autá, Yety, ukážky RC modelov lietadiel, práce kynológov a ich verných priateľov psíkov, rozprávkové fotenie, maľovanie na tvár, hravé moderovanie Petra Kereša, vystúpenia detí, kúzelník Talostan, divadlo „Baretka“ z Bratislavy, malé králiky, občerstvenie, cukrová vata, pelendreky a množstvo cukríkov, ktoré manželia Kráľoví rozdávali plnými priehrštiami.

A budúci deň detí?… Nechajte sa prekvapiť!

[nggallery id=71]

[hr]

-lr-

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button