Aktuality

Krádež bicykla

poradna


Dňa 9. augusta 2011 okolo 11,30 hod., volala na tel. číslo Mestskej polície v Zlatých Moravciach pani, ktorej bol odcudzený bicykel spred jednej z bytoviek na ulici Obrancov mieru počas výkonu jej povolania (doručovateľka poštových zásielok).

Vzhľadom k odhodenej taške na zem, ktorá bola predtým umiestnená na bicykli, išlo páchateľovi vyslovene len o spomínaný dopravný prostriedok.

Privolaná hliadka sa snažila páchateľa čo najskôr vypátrať vypočúvaním okolitých svedkov. Perličkou incidentu boli jasné stopy, ktoré hľadaný zanechával na úteku z miesta činu (náhodnej okoloidúcej ponúkal odcudzený predmet za 5 €). Stopy viedli do bytového domu na ulici 1. mája, kde bol podozrivý o 13,10 hod. zadržaný aj s bicyklom. Ten sa síce podarilo identifikovať, ale nejaký čas trvalo, kým sa poskladal do pôvodného stavu. V čase zaistenia bol už totiž do súčiastky rozobratý.

Veľkú radosť mala jeho majiteľka, pretože aj keď už má bicykel nejaký ten rôčik, pri práci jej bol a bude ešte veľmi nápomocný.

-lr-

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button