Aktuality

Dve „zlaté“ prevádzky Tesco

poradna
 Bratislava, 28. september 2011 – Zajtra 29. septembra 2011 zažije Tesco dve „zlaté“ otvárania svojich prevádzok, a to o 8,00 hodine hypermarketu v Zlatých Moravciach a o 9,00 hodine prvej čerpacej stanice pohonných hmôt v Bratislave na Zlatých Pieskoch. Spoločne obidve prevádzky vytvoria takmer 100 pracovných miest. Hypermarket bude už 104. obchodnou jednotkou a čerpacia stanica bude v poradí 17. v rámci Slovenska.

Hypermarket v Zlatých Moravciach

V samotnom centre Zlatých Moraviec spoločnosť Tesco prináša obyvateľom mesta najvyššiu kvalitu maloobchodu vo svojom už 55. hypermarkete na Slovensku. Na predajnej ploche takmer 3000 m2 poskytne zákazníkom široký sortiment tovaru, a to až 18 000 produktov. Svoje nákupy si obyvatelia mesta, ale aj okolitých obcí budú môcť urobiť sedem dní v týždni od 6,00 do 22,00 hodiny. Pohodlný nákup okrem iného zabezpečí aj 220 parkovacích miest, 9 miest bude pre zdravotne ťažko postihnutých a 2 miesta pre rodiny s deťmi.

„Otvorenie hypermarketu Tesco v Zlatých Moravciach je pre nás veľkou udalosťou, a tak ako občania mesta, tak aj naša spoločnosť sa veľmi tešíme, že môžeme už aj v Zlatých Moravciach priniesť vysokú kvalitu služieb zákazníkom v oblasti maloobchodu. Zákazníci sa môžu tešiť na pestrú ponuku tovaru, vysokú kvalitu a čerstvosť potravín s dôrazom na ovocie a zeleninu, ale aj široký sortiment a kvalitu odevov, ako je oblečenie značky F&F. Za veľké plus pre kupujúcich považujem aj samoobslužné pokladne, ktoré určite poskytnú pohodlie a zrýchlia nakupovanie“, vyjadril sa pri príležitosti otvorenia hypermarketu jeho riaditeľ Justín Antalík.

Slávnostné otvorenie prevádzky bude za účasti primátora Zlatých Moraviec, Petra Lednára, ktorý v meste vytvára priaznivé podmienky pre vstup investorov a vznik nových pracovných miest. Slávnostnému prestrihnutiu pásky primátorom bude predchádzať odovzdanie darov. Finančný dar v podobe symbolického šeku dostane Opatrovateľská služba mesta Zlaté Moravce, ktorá poskytuje sociálne služby pre ľudí odkázaných na opatrovanie. Reflexné vesty zase pomôžu zvýšiť bezpečnosť detí z materskej školy na Žitavskom nábreží číslo 1.

Hypermarket Tesco Zlaté Moravce – základné fakty:

  • 55. hypermarket a celkovo 104. obchodná jednotka na Slovensku
  • slávnostné otvorenie dňa 29.9. 2011 o 8,00 hodine
  • predajná plocha – 3000 m2
  • 18 000 produktov v ponuke
  • široká ponuka kvalitného potravinového aj nepotravinového tovaru
  • 13 pokladní, z toho 4 samoobslužné
  • čas predaja od 6,00 do 22,00 hod. sedem dní v týždni
  • 89 pracovných miest.

Prvá čerpacia stanica Tesco v Bratislave bude na Zlatých Pieskoch

 

Formát Tesco Extra na Zlatých Pieskoch v Bratislave, ktorý ponúka svojím zákazníkom najvyšší štandard služieb bude opäť o krok bližšie svojim zákazníkom. Dňa 29. septembra o 9,00 hodine otvorí Tesco svoju prvú čerpaciu stanicu pohonných hmôt v Bratislave.

Skvelé ceny

Na čerpacej stanici budú v ponuke základné palivá, a to Diesel a Natrural 95, ale aj aditívne palivá Diesel Plus a Natural 95 Plus. Pôjde o pohonné hmoty vysokej kvality za priaznivú cenu, pričom v najbližšom okruhu budeme ponúkať najnižšie ceny. Ako dopĺňa Štefan Florek, riaditeľ Tesco Extra Zlaté Piesky: „Motoristov a zákazníkov určite poteší aj na možnosť umyť si svoje vozidlo alebo dať si kávičku, nakúpiť autodoplnky či základné občerstvenie, a to za ceny ako v hypermarkete, čo je veľké plus v porovnaní s inými čerpacími stanicami.“

Čerpacia stanica Tesco Extra Zlaté Piesky – základné fakty:

  • 1. čerpacia stanica Tesco v Bratislave a celkovo 17. na Slovensku
  • 1. čerpacia stanica Tesco na Slovensku s autoumyvárkou
  • otvorenie dňa 29.9. 2011 o 9,00 hodine
  • 12 výdajných miest pre tankovanie
  • nonstop tankovanie pohonných hmôt
  • predajňa s občerstvením a autodoplnkami ako súčasť čerpacej stanice bude otvorená od 6,00 do 22,00 hodiny
  • vyše 650 položiek v sortimente predajne, z toho 140 v kategórii autodoplnky
  • 8 nových pracovných miest.

Spoločnosť Tesco Stores SR, a.s., člen Zväzu obchodu a cestovného ruchu SR, vstúpila na slovenský trh v roku 1996 a v súčasnosti prevádzkuje 104 obchodov, z toho 5 obchodných domov, 15 expresov, 55 hypermarketov, z toho 5 Extra, 29 supermarketov a 17 čerpacích staníc. Prevádzkuje tiež dve distribučné centrá na potraviny v Beckove a v Prešove a štyri obchodné centrá Galéria v Bratislave-Lamači, Trnave, Nitre a Dunajskej Strede, v ktorých je vyše 150 obchodov so zameraním najmä na módu, obuv, doplnky, ako aj široké spektrum služieb vrátane občerstvenia a možností zábavy najmä pre deti. So svojimi vyše 8 800 zamestnancami patrí spoločnosť Tesco k najväčším súkromným zamestnávateľom na Slovensku. Základom filozofie spoločnosti Tesco je poskytnúť zákazníkovi najvyššiu kvalitu za najlepšiu cenu a stať sa obchodom pre všetkých.

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button