AktualityPoslanci

Erika Babocká

poradna

Každé dva týždne v súlade s Tekovskými novinami, Vám milí čitatelia postupne predstavíme jednotlivých poslancov Mestského zastupiteľstva. Začíname podľa abecedného zoznamu.

 

Dnes:

Erika Babocká

 

Najmladšou poslankyňou Mestského parlamentu na Slovensku, sa môže pochváliť práve mesto Zlaté Moravce.

Erika sa narodila 2. marca 1992. Vyštudovala Gymnázium J. Kráľa v Zlatých Moravciach a momentálne navštevuje Vysokú školu v Sládkovičove – Fakultu práva Janka Jesenského.

Jednou z jej záľub je verejné dianie, do ktorého ju vtiahla práca jej mamy na MsÚ. Od detstva bola prítomná na zasadnutiach Mestského zastupiteľstva a len máloktorý z jej rovesníkov dá vo svojich rokoch prednosť v čítaní literatúry, práve Ústave SR.

Do politiky ju potiahla túžba prispieť ku zmenám v meste, ktoré by boli prospešné pre všetkých jeho obyvateľov. Jeden z jej najväčších poslaneckých cieľov, je výstavba hokejbalového ihriska v súvislosti so športom, ktorý miluje. Záleží jej na informovanosti občanov ako aj na komunikácii s verejnosťou pri riešení problémov mesta.

Dňa 28. augusta 2011 sa stala členkou redakčnej rady Tekovských novín a popri všetkých študijných a poslaneckých aktivitách momentálne pracuje na dohodu pre spoločnosť Tesco.

Aj napriek tomu, že neočakávala zvolenie do tejto funkcie, odstupom času je svojim voličom stále veľmi vďačná za ich prejavenú dôveru a zo svojich predsavzatí ani trošku nezľavuje. Práve naopak, cíti oveľa väčšiu zodpovednosť a chuť ľuďom pomáhať ako do politického sveta po prvý krát vkročila.

-lr-

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button