AktualityPre deti

Nový školský rok – nová Pribinka

poradna

Projekt „Modernozácia ZŠ Pribinova“ – Investícia do Vašej budúcnosti

Veľkú radosť tento školský rok budú mať žiaci z vynovenej ZŠ na Pribinovej ulici, keď si po úspešne zrealizovanom projekte, budú môcť spokojne sadnúť do lavíc v jej novej časti.

Tá bola vystavaná na mieste bývalých školských dielní, vedľa hlavnej pôvodnej budovy školy.

Vďaka projektu „Modernizácia ZŠ Pribinova“, z Regionálneho operačného programu, Opatrenie 1.1 Infraštruktúra vzdelávania, sa škola rozrastie o moderne vybavenú počítačovú učebňu, o jazykovú učebňu, knižnicu, tri vyučovacie triedy, šatne, toalety, vestibul a kabinet pedagógov. Všetky miestnosti sú vybavené novým mobiliárom.

Budova je so „starou školou“ spojená prístreškom, aby mohli žiaci nerušene prechádzať z jednej časti do druhej aj v prípade nepriaznivého počasia.

Súčasťou projektu bola aj výmena okien, vchodových dverí a sklobetónov v hlavnej budove. V jej interiéry sa nainštalovala schodisková plošina pre žiakov s obmedzenou schopnosťou pohybu.

 

Niet pochýb o tom, že zmeny na škole odbúrajú mnohé jej nedostatky a tým prispejú k lepšej pracovnej a duševnej spokojnosti žiakov ako aj ich učiteľov.

[nggallery id=132]

-lr-

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button