Aktuality

Ako nám prajú „Hviezdy“ tento týždeň?

poradna

BARAN (21.03. – 20.04)

Vaše dni budú plné slniečka a každý jeden problém bude veľmi rýchlo zažehnaný bez akýchkoľvek dôsledkov. Veľmi vhodný týždeň na vyriešenie nejasností, háčik je v tom, že sa k tomu musíte odhodlať vy sami . V práci aj vo vzťahu vás nič nezaskočí a neohrozí.

[hr]

BÝK (21.04. – 21.05.)

Vašim kľúčovým slovom je viera, táto vás dokáže posunúť presne tam kam mierite. Zamerajte sa viac na sústredenosť, ktorou predídete tomu, že vám niečo pre vás podstatné unikne. Na určitý čas sa v kruhu rodiny ocitnete v pozícii kameňa medzi mlynskými kolesami, ale máte tú silu aby ste to elegantne zvládli.

[hr]

BLÍŽENCI (22.05. – 21.06.)

Pocit uväznenia v osídlach stereotypu graduje, ako aj pocit nepochopenia vaším okolím. Skúste sa trochu viac uvoľniť a prestaňte veci vidieť buď len v bielych, alebo čiernych farbách. Stereotyp začne ustupovať s príchodom vášho úsmevu a uvedomovaním si všetkého krásneho okolo vás.

[hr]

RAK (22.06. – 22.07.)

S pomalým, ale o to istejším príchodom sychravých dní prichádza aj mizerná nálada, ktorá sa odzrkadlí na našich výkonoch. Treba si dávať pozor na oslabenú imunitu a predchádzať prechladnutiu. Pozor na hádky na pracovisku ako aj vo vzťahu, vyžehliť ich už nebude také jednoduché. Tu platí jediné slovo a tým je prevencia.

[hr]

LEV (23.07. – 23.08.)

Nezabúdajte na tých, na ktorých vám záleží najviac, je to vaša rodina a najbližší. Pociťujú nedostatok vašej priazne a práve preto im venujte viac spoločných chvíľ. Nezabúdajte aj na milé slovo, ku ktorému pridajte aj prejavy vašej náklonnosti. Ubrzdite na vašich nárokoch ako aj na šialenom tempe, ktoré ste si udali vy sami.

[hr]

PANNA (24.08. – 23.09.)

Do popredia vyskočia veľmi príjemné pocity, v ktorých sa ukrýva chuť nezištne pomáhať práve tým, ktorí to potrebujú najviac. Mali by ste počúvať svoju intuíciu a neprebíjať ju čistou racionalitou. Máte veľa síl a nadobúdate chuť presadiť sa, ako aj napredovať vďaka tomu, že upustíte od sebou danej nalinajkovanosti. Smelo do toho!.

[hr]

VÁHY (24.09. – 23.10.)

Všetko je ako má byť. Očakávajte milé prekvapenie od niekoho komu na vás veľmi záleží, dovoľte si všetko prijímať bez akýchkoľvek výčitiek svedomia. Nedajte na klebety, ktoré sa týkajú konkrétne vašej osoby, povzneste sa nad to, veď práve v tom tkvie vaša sila. Niekto z kruhu vašich priateľov vás poprosí o pomoc, neodmietnite ho.

[hr]

ŠKORPIÓN (24.10. – 22.11.)

Týždeň v znamení zamrznutia a to v každom smere. Nepúšťajte sa do veľkých projektov a v pohode počkajte až do chvíle kým sa všetko znovu okolo vás nedá do pohybu. Nebude to trvať dlho, ale počas tejto doby sa pokúste nezaťažovať kĺby a doprajte si veľkú dávku oddychu a kľudne sa rozmaznávajte možno aj vďaka masáži.

[hr]

STRELEC (23.11. – 21.12.)

Tajomno, ktorým je vaša osoba doslovne opradená sa začína rúcať a ľudia vo vašom okolí spoznávajú vašu tvár. Nebojte sa ukázať kým v skutočnosti ste, bezprostredne rozprávajte o svojich snoch a túžbach. Niekto vo vašom okolí sa vám prizná s nejakým tajomstvom, skúste zachovať chladnú hlavu a pokiaľ to tak budete cítiť tak ho aj podporte.

[hr]

KOZOROŽEC (22.12. – 20.01.)

Ideálny čas na posun v práci. Ukážte čo je vo vás skryté a povýšenie, alebo zvýšenie platu nenechá na seba dlho čakať. Pokiaľ patríte do skupiny nezamestnaných tak nastražte uši, poriadne otvorte oči, aby vám neunikla jedinečná šanca nájsť to správne zamestnanie. Pripravte sa na rozlietaný týždeň a za volant auta si budete sadať viac krát ako ste predpokladali.

[hr]

VODNÁR (21.01. – 19.02.)

U vás bude narastať túžba zbaliť si kufre a vyraziť niekam za oddychom, keď len na pár dní, doprajte si to. Je možné že niekto z vašich blízkych príjme prácu v zahraničí, budete to ťažko zvládať, ale v konečnom dôsledku sa s tým zmierite. Sledujte svoje sny, ktoré vás upozorňujú na niečo dôležité, čo vám stále uniká.

[hr]

RYBY ( 20.02. – 20.03.)

Vaša nerozhodnosť a pocit samoty graduje. Vnímanie, že ste stále do niečoho tlačení a nútení narastá, bojíte sa vzoprieť, ale aj tak budete nútení učiniť definitívne rozhodnutie, neuniknete tomu. Očakávajte menší finančný výdavok, čo vás síce rozladí, ale rozhodne to nebude mať dosah na vašu existenciu. Môžu sa ohlásiť problémy s vašim štvorkolesovým tátošom.

[hr]

Maja

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button