Aktuality

Pokojný priebeh jarmoku aj vďaka chlapcom z Mestskej polície

poradna

Na bezpečnosti a pokojnom priebehu jarmočných dní sa veľkou mierou spolupodieľala aj Mestská polícia.

Aj keď sa stánky otvárali v piatok zrána o 8°°hodine, pre mestských policajtov sa práca ohľadne jarmoku popri tých bežných povinnostiach, začala už dva dni predtým, svojim neustálym bdením nad obsadzovaním predajných miest, ako aj nad samotnou registráciou predajcov.

Jarmok bol službami Mestskej polície zabezpečovaný nepretržite, v rámci ktorých sa riešili zákazy vjazdu, poškodzovanie majetku, nepovolený ambulantný predaj, znečisťovanie prostredia, parkovanie, voľný pohyb psov, verejný poriadok a takisto sa Mestskou políciou zabezpečovala ochrana pri výbere jarmočných poplatkov.

V teréne pracovali mestskí policajti v plnej zostave (10), s výnimkou náčelníka Ivana Hritza (toho času PN) a bez ich novej pracovnej posily, ktorý je momentálne na 3-mesačnom školení.

To, že si svoju prácu vykonávali zodpovedne, svedčí pokojný priebeh celého podujatia bez väčších rušivých situácií a momentov a podstatne nižší počet registrovaných priestupkov v porovnaní s minulým obdobím týchto tradičných dní aj napriek tohtoročnej dvojnásobnej účasti stánkarov.

K bezpečnosti a poriadku nemalou mierou prispela aj miestna štátna polícia v spolupráci s Okresným a Krajským dopravným inšpektoriátom.

-lr-


 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button