AktualitySamospráva

Beznádej obyvateľov Murgašovej sa zmenila na veľkú radosť

poradna

Vo štvrtok, 22. októbra sa odstránením starej zdevastovanej vozovky rekonštrukčné práce Murgašovej ulice rozbehli naplno.

Investičná akcia „Rekonštrukcia miestnych komunikácii na Murgašovej ulici v Zlatých Moravciach“, bola naplánovaná v rámci rozpočtu Mesta ZM na rok 2011 po dlhých rokoch čakania jej obyvateľov.

Ďalší predvolebný prísľub primátora Petra Lednára je splnený. Ako sám vraví: „Predovšetkým som rád za všetkých, ktorých sa tento problém bytostne dotýkal a ktorí už rezignovane prestávali veriť, že sa k svojim domom raz budú dostávať oveľa dôstojnejšie.“

Dlhé roky urgovania opravných prác spomínanej ulice bezvýsledne, donútili jej obyvateľov robiť náležité kroky svojpomocne. No i napriek všetkému z ich nádeji ubúdalo, s problémom sa nehýbalo a až na výzvy a upozornenie Mesta na určité opatrenia pred tromi týždňami, aby sa z rekonštrukčnými prácami mohlo konečne začať, plnenie primátorovho sľubu prijali ako fakt.

Obyvatelia domov na Murgašovej ulici sa už dnes, aj napriek počiatočnému štádiu tejto výstavby, s radosťou delia o svoju spokojnosť a primátorovi Lednárovi vyjadrujú svoju neopísateľnú vďačnosť.

-lr-


 

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button