AktualityPoslanci

Ing. Ladislav Boršč

poradna

 Ing. Ladislav Boršč

Poslanec Mestského zastupiteľstva Ladislav Boršč sa narodil 6. februára 1949, v Kelči. Je ženatý, má jednu dcéru a narodením svojho vnuka sa spokojne hrdí titulom starý otec.

Po ukončení štúdia maturitnou skúškou na Strednej priemyselnej škole strojníckej v Snine, vyštudoval Vysokú školu poľnohospodársku – mechanizačnú fakultu v Nitre. Po 26. rokoch práce v Plemenárskom podniku v Topolčiankach ako mechanizátor (1973-1999), pracoval 3 roky ako zástupca prednostu na Okresnom úrade v Zlatých Moravciach. Do roku 2002 bol predsedom predstavenstva Bytového družstva ZM, v ktorom je od roku 2002 riaditeľom.

Medzi jeho najväčšie záľuby patrí predovšetkým rekreačný šport, ktorému stále aktívne holduje. Veľmi rád si zahrá volejbal, v zime lyžuje. Vždy si nájde chvíľku na dobrú knihu rôznych žánrov a relaxom mu je i práca v záhradke.

Funkciu poslanca vykonáva druhé volebné obdobie a v spojení s tým je jeho snahou a zároveň túžbou prispieť k schvaľovaniu uznesení, ktorých realizácia bude prospechom všetkých občanov mesta Zlaté Moravce.

Poslanec Boršč sa vyjadril, že by bol veľmi rád, keby sa zlepšili vzťahy medzi primátorom Petrom Lednárom a poslancami MsZ kandidujúcich za koaličné strany, ktoré ho vo voľbách podporovali. Podľa neho by sa ľahšie presadzovali jeho zámery pri riadení chodu Mesta vo všetkých činnostiach, ktoré podliehajú schváleniu Mestským zastupiteľstvom.

Svoje predstavy doplnil: „Chcel by som, aby sa podarilo zrealizovať zámer na vybudovanie parkovacích miest v centre mesta, napríklad vybudovaním podzemných garáží na mieste terajšieho Mexikoplacu a zároveň aby sa tento mestský areál mohol zmeniť na oddychovú zónu so zabezpečením miesta pre tržnicu.“

-lr-

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button