AktualityPoslanci

Ing. Peter Hollý

poradna

Narodil sa 3.novembra 1952 v Zlatých Moravciach. Je ženatý, spolu s manželkou vychoval dcéru Zuzanu a syna Petra, ktorí už majú založené svoje vlastné rodiny.

Po ukončení Strojníckej priemyslovky, pokračoval popri zamestnaní štúdiom na Strojníckej fakulte Slovenskej vysokej školy technickej v Bratislave. Pracoval v Calexe na rôznych pozíciách – technológ trieskového obrábania, na vstupnej kontrole materiálov, vedúci odboru metrológie a certifikácie. V súčasnosti pracuje ako samostatný odborný inšpektor v Hasičskom a záchrannom zbore v Zlatých Moravciach.

Záľuby – práca v záhrade, poznávanie iných kultúr – cestovanie.

Poslancom Mestského zastupiteľstva je už tretie volebné obdobie. Po predchádzajúcich dvoch, v ktorých sa mesto absolútne nerozvíjalo dúfa, že teraz sa podarí rozbehnúť projekty, ktoré budú v prospech všetkých občanov mesta a nie len úzkej skupiny ľudí.

Podľa poslanca Petra Holého, je potrebné využiť každú šancu na získanie prostriedkov z eurofondov, či už na výstavbu bytov, opravu verejných komunikácií, mestského kúpaliska, kina ako aj mnoho ďalších aktivít. Bol by rád, ak by sa podarilo vybudovaním východného obchvatu v spolupráci so Žitavanmi a VUC mesto „odľahčiť“ od nákladnej ako i osobnej dopravy. V jeho záujme je aj vybudovanie cykloturistickej trasy pozdĺž Žitavy, ktorá by spájala Viesku nad Žitavou, Zlaté Moravce a Topoľčianky, v podstate od Arboréta Mlyňany až na Hrušov a Zubriu oboru. Samozrejme si uvedomuje čo všetko projekt takýchto rozmerov obnáša a že to ani zďaleka nie je možné bez spolupráce zúčastnených obcí a finančných prostriedkov z fondov.

-lr-

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button