AktualityChyzerovcePoslanci

Ivan Hritz

poradna

 

„Poslancom MsZ som za mestské časti Chyzerovce a Prílepy. Túto prácu vykonávam už tretie volebné obdobie. Vo svojej práci poslanca sa snažím presadzovať potreby občanov týchto častí, ale i občanov Zlatých Moraviec. Niečo sa nám podarilo, napr.: rekonštrukcia strechy na MŠ, parkovisko pred cintorínom, oprava vonkajšej fasády na kultúrnom dome, generálna oprava hasičského skladu a zvonice. Pravidelne sa opravujú miestne komunikácie, kosia sa verejné priestranstvá a generálna oprava sály osvetovej besedy. S pomocou súkromného podnikateľa sa vybudovala dlažba pred kostolom i vchod do cintorína a tiež ohradenie cintorína. Do ďalších rokov najviac chýba kanalizácia, čistička odpadových vôd, chodník od Hlavnej ulice po kostol. Na Ulici Novej je nutné čím skôr urobiť priekopu (jarok) po oboch stranách a vyložiť ich betónovými žľabmi. Za záhradami smerom od Zlatých Moraviec vybudovať odvodňovaciu priekopu, pretože dážď a rýchle roztápanie snehu spôsobujú katastrofálne záplavy. Niečo sa nám podarilo dostať do nového rozpočtu na rok 2012. Pevne verím, že sa to podarí aj zrealizovať. Trochu ma mrzí, že akýmsi čudným spôsobom vypadlo z programu vybudovanie prístrešku pred domom smútku.

Vo svojej práci poslanca sa chcem správať tak, aby som bol prínosom pre občanov a aby sa Zlaté Moravce stali skutočne zlatými a život v nich krajší“.

Ivan Hritz

[hr]

 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button