Aktuality

Nový koberec na „Murgaške“

poradna

 Dňa 5. decembra 2011 sa oficiálne ukončili stavebné práce na Murgašovej ulici v Zlatých Moravciach.

Investičná akcia „Rekonštrukcia miestnych komunikácii na Murgašovej ulici v Zlatých Moravciach“, bola naplánovaná v rámci rozpočtu Mesta ZM na rok 2011 po dlhých rokoch čakania jej obyvateľov.

Ďalší predvolebný prísľub primátora Petra Lednára je splnený. Ako sám vraví: „Predovšetkým som rád za všetkých, ktorých sa tento problém bytostne dotýkal, a ktorí už rezignovane prestávali veriť, že sa k svojim domom raz budú dostávať oveľa dôstojnejšie.“

Dlhé roky urgovania opravných prác spomínanej ulice bezvýsledne, donútili jej obyvateľov robiť náležité kroky svojpomocne. No i napriek všetkému z ich nádeji ubúdalo, s problémom sa nehýbalo a až na výzvy a upozornenie Mesta na určité opatrenia 22. októbra, kedy sa rekonštrukčné práce rozbehli naplno, plnenie primátorovho sľubu prijali ako fakt. Obyvatelia domov na Murgašovej ulici sa dnes s radosťou delia o svoju spokojnosť a primátorovi Lednárovi vyjadrujú svoju neopísateľnú vďačnosť.

Od samého započatia projektu „Rekonštrukcia mestskej komunikácie Murgašova ulica“, sa vnášali pochybnosti do spôsobu výberového konania na zhotoviteľa stavby. V správe hlavného kontrolóra mesta Zlaté Moravce Ing. Michala Borkoviča sa však presne definuje spôsob, celkový jeho priebeh a konštatovanie, že výberové konanie bolo uskutočnené v súlade so znením zákona č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní platným do 31. 3. 2011.

[nggallery id=180]

-lr-

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button