i-POSTPre detiŠport

Karate klub Bonsai Zlaté Moravce

poradna

Mikuláša tento rok už tradične oslávil aj Karate klub Bonsai Zlaté Moravce a to konkrétne dňa 7. decembra 2011. Aj keď o deň neskôr z dôvodu, že v utorok, dňa 6. decembra 2011, sme nemali tréning, sme obdarovali mladých karatistov mikulášskym darčekom v podobe netradičného tréningu. Počas tréningu medzi sebou jednotlivo súťažili a to začiatočníci aj pokročilí spoločne v kumite (zápase) a následne po ukončení tejto súťaži prebehla súťaž v cvičení techník začiatočníkov.

Súťaž v zápasení vyhrali:

  • Denisa Ondreková – 7. Kyu,
  • Šimon Zaťko – 4. Kyu,
  • Miroslav Kováč – začiatočník,
  • Ester Pastierová – začiatočník.

Tieto zápasy rozhodovali tréneri a starší karatisti. Súťaž v cvičení techník začiatočníkov skončila nerozhodne teda mala dvoch víťazov:

Patrika Gáfrika a Dávida Košútha.

Tento netradičný tréning pripravili Lukáš Antal, Jozef Dobiaš st., Jozef Dobiaš ml. Po ukončení súťaží boli všetci karatisti odmenení mikulášskym prekvapením v podobe čokoládových Mikulášov. Všetci sa tomuto darčeku potešili a my sme boli radi, že ich okrem vedomostí môžeme obdariť aj aspoň malou maškrtou popri ťažkom trénovaní.

V prípade záujmu o viac info alebo foto aj o samotnom karate klube píšte na tento mail (jopo301@azet.sk)

 

 

 

 

 

 

 

Karate klub Bonsai Zlaté Moravce

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button