Aktuality

Ďalšia posila Mestskej polície

poradna

 Na jednom zo zasadnutí mestského zastupiteľstva poslanci podporili žiadosť o nenávratný finančný príspevok v rámci projektu „Chránené pracovisko – obsluha bezpečnostného kamerového systému“.

Získaním príspevku z Európskeho sociálneho fondu sa vytvorili štyri pracovné miesta pre zdravotne postihnutých obyvateľov mesta (celkové náklady projektu = 65 830 €, výška príspevku = 38 625,76 €).

V rokoch 2006 (apríl) až 2009 (marec) sa Mesto Zlaté Moravce zúčastnilo projektu, pomocou ktorého sa vytvorilo pracovisko, ktoré sa stalo súčasťou Mestskej polície. Po skončení projektu (3 roky) sa toto pracovisko zrušilo celkom a až so zmenou vedenia a príchodom primátora Petra Lednára, prišlo k jeho znovuzrodeniu.

Pracovnou náplňou nových zamestnancov MsÚ je dôslednejším dohliadaním pomocou kamerového systému prispieť do väčšej miery k dodržiavaniu zákonov a predpisov, k čistote mesta a tým aj k zvýšeniu bezpečnosti a zníženiu kriminality v našom meste.

-lr-

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button