Aktuality

Horoskop na rok 2012

poradna

 

BARAN

 

Rok sa vám začne až priam bizarne. Hlavu v smútku budete mať predovšetkým kvôli financiám, no bude sa jednať len o dočasný nedostatok, ktorý bude v priebehu roka štedro vykompenzovaný. Obrovským bonusom bude pre baranov rýchle a priame rozhodovanie, mnohí sa rozhodnú za celou minulosťou spraviť hrubú čiaru a začať doslovne od nuly. Veľké rozhodnutie ich čaká aj v pracovnej sfére, príde ponuka, ktorú si už nedovolia odmietnuť. Nový začiatok sa rovná aj nová práca. Celý rok však budete zraniteľnejší, citlivejší a vnímavejší, čo môžu mnohí vo vašom prípade aj zneužívať. Okrem nájdenia správneho partnera a zamilovanosti očakávajte aj prekvapenie od vašich detí. Nedajte sa zastrašiť akýmkoľvek citovým a hlavne psychickým vydieraním, ktoré bude cielené a vykonštruované. Zdvihnutý prst sa ukazuje v prípade zdravia, ktoré zanedbávate, posilňujte imunitný systém a začnite si vážiť sami seba. Sem tam vykukne do popredia pocit stereotypu a dusenia sa pod návalom nepochopených emócií. V tomto prípade pre vás platí nadhľad, obrovská dávka lásky a venovanie sa tomu, čo vás naozaj zaujíma. Šťastena vám bude naklonená počas celého roka. Nezadaní a bezdetní môžu tento stav zmeniť.

Anjelská karta radí:

Všetko začína mať vo vašom živote zmysel. Každá jedna situácia má svoj význam a predovšetkým zámer. Vo všetkom zlom hľadajte aj to dobré a vo všetkom dobrom hľadajte zároveň upozornenie. Nedovoľte si zaspať na vavrínoch. Nehnevajte sa na nikoho, ale pokiaľ chcete začať obviňovaním, pozrite sa do zrkadla a začnite u seba. Všetko sa dá napraviť a vždy sa začína od sebavedomia, tak smelo do toho. Vašou kartou je ZÁMER.

 

BÝK

 

Stále budete čakať na ospravedlnenie a odpovede od jedného človeka, ktorý vám z vášho pohľadu ublížil. Skúste spraviť prvý a pre vás oslobodzujúci krok, ktorý vám dopomôže prispieť k pokoju a harmónii, ktoré tak veľmi potrebujete. Pokiaľ túžite po práci v zahraničí, naozaj žiadna prekážka nebude existovať a smelo sa môžete na túto cestu za hranice Slovenska vydať. Kľúčovým sa stane kontakt s vašou milovanou osobou, vďaka čomu môže prísť k dlhému odlúčeniu až k ukončeniu vzťahu. Ste ľudia, ktorí milujú pocit slobody a zrazu jej budete mať až príliš. A preto prehodnoťte svoje priority a stanovte si ciele. Vaša chuť po nových informáciách bude naozaj uspokojená len v prípade, že konečne nadobudnete silu a energiu, ktorú vložíte do štúdia. Ste prirodzený talent na učenie, chápanie, logiku. Jazyky by mali byť pre vás hračkou, záleží len a len na vás, čo a do akej miery chcete. Všeobecne sa vám bude dariť v práci, v oblasti financií a aj v cestovaní, jedinými pokrivkávajúcimi budú emócie a láska. Získate tak čas sami na seba, na to, aby ste sa pochopili, zocelili a pripravili na príchod nového, plnohodnotného vzťahu. Začnite sa usmievať a aj svet sa bude usmievať na vás. Zabojujte s pocitom strachu, že ste opúšťaní a že opúšťanými aj zostanete. Tieto pocity vám býkom nepatria.

Anjelská karta radí:

Vašou kartou je POŽEHNANIE, čo znamená len samý prospech, prosperitu a úspech. No za dôležité sa pokladá upozornenie, aby toto všetko nespôsobilo zmenu vašej osobnosti. Vyhnite sa tomu, aby vaše ego víťazilo a ubližovalo všetkým naokolo. Vážte si každý pokrok, posun vo vašom živote. Napriek vášmu vzostupu nezabúdajte na nezištnosť, oporu a pomoc tým, ktorí nemajú také šťastie ako vy. Ľudskosť nech všade kráča s vami.

BLÍŽENCI

 

V priebehu roka budú pri vašom znamení značné výkyvy vo všetkých oblastiach. Starosti a vrásky na tvári vám bude robiť výchova vašich detí. Niektoré veci nebudete zvládať, ako by ste chceli. Pri výchove bude u vás dôležité zhodnúť sa s partnerom na rovnakom princípe vychovávania, aby nedošlo k nechcenému vzájomnému podkopávaniu dôvery pred deťmi. Všetci nezadaní majú zelenú na vzťahy, ale v prvom rade na manželstvá. Ste pokojní a strategickí ľudia, čo vám pomôže všetko prekonať s humorom a istou dávkou nadhľadu. V práci by nemali nastať nijaké zmeny, ale vy by ste sa mali naštartovať a robiť niečo pre to, aby vás konečne nadriadení videli. Finančne sa pripravte na nečakané výdavky, ktoré pohltí vaše obydlie. Nechtiac budete hodení do pozície rozhodcu a stanete sa na dlhší čas bútľavou vŕbou pre niekoho veľmi blízkeho, ktorý má problémy v rodine, ale v tomto prípade si stanovte vopred hranice odkiaľ pokiaľ ste ochotný počúvať. Všetko pôjde vo vašom prípade ako na húsenkovej dráhe, ale s povestnou radosťou, čo je len k plusu. Verte, pretože práve viera vás bude opúšťať, no tento postoj nebude správny. S vierou príde aj splnenie snov, pokoj a tak vytúžená harmónia v rodine. Zmeny, ktorými budete prechádzať, budú len k vášmu prospechu.

Anjelská karta radí:

PRÍRODA je vaším tichým spojencom a zdrojom nikdy a nikde nekončiacej energie. Splyňte s ňou, dovoľte jej, aby vás prijala a rozmaznávala vás aspoň na ten čas, čo si to doprajete. Stromy vás obdaria energiou vplývajúcou na vaše telo a srdce. Voda vám pošepká tajomstvo a odplaví všetku vašu bolesť a smútok. V kvetoch nájdete nežnosť a vo zvieratách pomocníkov, ktorí sú vám oddaní a verní. V prírode nájdete pokoj a možno aj sami seba.

 

RAK

 

Tento rok je priam ideálny na odpútanie sa od všetkého starého, čo súvisí s minulosťou, ako aj od všetkého nefunkčného. Krásny rok plný šťastných chvíľ prežitých s tými, na ktorých vám záleží a ktorým záleží na vás. Vo finančnej oblasti rátajte s prilepšením, nie je vylúčené, že vám bude zvýšený plat. Do cesty vám príde obrovské pokušenie vo forme krásneho stvorenia. Budete prehodnocovať pre a proti, lenže v tomto prípade bude víťaziť vernosť. Hrozia vám milostné trojuholníky. Očakávajte, že budete postavení pred veľmi dôležité a dá sa povedať, že životné rozhodnutie. Pokiaľ si nebudete svojimi krokmi istí, zamerajte sa na vaše najhlbšie ja a dopomôžte si intuíciou a srdcom. Tento rok budete žiť veľmi spoločenským životom. Čakajte samé pozvania do veľkej partie. Môže prísť k zásnubám, manželstvu ako aj k počatiu nového života. Veľkým prekvapením bude vaša minulosť, ktorá o sebe dá vedieť, ale s vami to už nepohne. Nejaká staršia osoba (rodič, starý rodič) bude veľmi túžiť po vašej spoločnosti, tak nezabúdajte podávať o sebe aspoň priebežné správy. Na poriadok by sa mali dať všetky rodinné vzťahy a utriasť by sa mali aj súrodenecké konflikty a žiarlivosť. Budete plní energie, ktorá bude vyžarovať len samú čistotu a lásku. V zdravotnej oblasti majte stále pod kontrolou tráviaci systém.

Anjelská karta radí:

Intuícia je to, čím sa máte riadiť. Nájdite si voľné chvíľky, v ktorých si dovoľte byť sami a premýšľajte nad tým, kto ste, čo chcete a kam smerujete. Viesť vás budú znamenia, na ktoré budete narážať na každom kroku. Neobávajte sa toho, že ich nepochopíte, budú príliš priame na to, aby sa vám dostali do vedomia a pod kožu. Budete priťahovať ľudí ako nočné motýle priťahuje svetlo, neodmietajte ich, pokojne si ich vypočujte, poraďte, pomôžte.

Karta BOŽSKÉ VEDENIE

 

 

LEV

 

Začiatok roka bude náročný, ale to „vyvŕbenie“ sa udalostí a to, čo vás čaká v druhom polroku, naozaj stojí za to. Kľúčovým sa pre vás stane deň a slnko, čo znamená, aby ste v noci spali a cez deň pracovali. Budete veľmi náchylní na únavu a tým pádom na robenie chýb. Veľmi skoro sa vám vráti zo zahraničia nejaký príbuzný. Tento človek má veľkú tendenciu sa na vás „nacucnúť“ a oberať vás o každý kúsok energie. Trvať to bude len krátko, následne si pôjde svojou cestou. Ohrozené tu máte zdravie, na ktoré by ste si mali posvietiť, do poriadku treba dať predovšetkým zuby a oči. V práci vynaložíte maximum úsilia, ktoré nezostane nepovšimnuté. Čakajte tento rok veľmi dôležitú, aj keď ďalekú cestu, vďaka ktorej pochopíte, čo vlastne chcete. Po konfliktoch, nedorozumeniach, vysvetľovaniach, ktoré budú prebiehať prvý polrok, nastane prelom. Ocitnete sa v oáze pokoja a precitnete v plnohodnotnej rodine, pre ktorú bude typická nielen finančná hojnosť, ale aj vernosť a pohoda. Môžete bojovať s nečakaným tehotenstvom niekoho vo vašej blízkosti, čo vás síce poteší, ale zároveň vám spraví škrt cez rozpočet. Pôjde o rýchlo riešiteľné záležitosti. Do popredia dávam jednu falošnú a úlisnú osobu, ktorá chce z vás vytiahnuť čo najviac informácií. Preto by tento rok mal byť pre vás levov aj skúškou dôvery, lojality a hlavne mlčania. Prehodnocujte čo, kde, kedy a hlavne ako poviete, môžete nechtiac ublížiť mnohým ľuďom.

Anjelská karta radí:

Karta HOJNOSŤ svedčí o tom, že ste správne naladení, ale nezabúdajte na okolnosti, ktoré k hojnosti vedú. Nepreceňujte svoje sily a hlavne neurýchľujte a „neznásilňujte“ čas. Všetko má svoje načasovanie a sled. Dôverujte v to, že vesmír pracuje vo váš prospech. Prijímajte aj tie zložitejšie a smutnejšie záležitosti, vďaka ktorým budete bližšie k vašim snom. Trpezlivosť ruže prináša a vo vašom prípade to platí o to viac.

 

PANNA

 

Pokiaľ chcete vyraziť vpred, v každom smere je nutné zabojovať so „samotrpiteľstvom“. To jediné vás brzdí a núti vás stáť na jednom mieste. Pokiaľ prijmete fakt, že realita je aká je, budete napredovať. Veľká zmena by sa mala uskutočniť v zamestnaní, od ktorého sa bude odvíjať aj vaša finančná oblasť. Máte tu nielen novú prácu (príležitosť), ale aj väčší príjem. Jediným mínusom môže byť, že za prácou budete dochádzať omnoho ďalej ako doteraz. Prehodnocovať budete bývanie, čo môže byť spojené s predajom alebo kúpou nehnuteľnosti. Pripravte sa na to, že viaceré priateľské vzťahy sa začnú trhať a mnohí hodia „dištanc“ alebo sa vám otočia chrbtom. Nehnevajte sa na nich, je čas, aby šiel každý svojím smerom a nie je vylúčené, že práve na tej vašej ceste stretnete mnoho zaujímavých, vám lahodiacich ľudí. Vaša samota a nepochopenie sa blíži ku koncu, spolu s jeseňou sa vám vráti aj váš povestný úsmev a v srdci sa usídli láska, s ktorou začne narastať chuť po rodine a usadení sa. Zadané panny si trošku viac zabojujú o svoju pozíciu vo vzťahu a budú bojovať so žiarlivosťou svojho partnera. V zdravotnej oblasti si treba dávať pozor na kĺby a celkovo na pohybový systém. Šťastie nájdete tam, kde ste ho doteraz nehľadali.

Anjelská karta radí:

Priam najvyšší a ideálny čas na POČÚVANIE. Majte uši nastražené, aby vám neunikli dôležité informácie, ktoré by ste mohli zúročiť vo svoj prospech. Počúvali ste len toho, koho ste chceli a to, čo ste uznali za vhodné. Vyberte si imaginárne štuple z uší a pozorne vnímajte všetko, čo je adresované práve vám. V konečnom dôsledku by nebolo zlé, keby ste začali počúvať aj sami seba.

 

 

 

VÁHY

 

Pred sebou máte rok plný skúšok a výziev. Všetko, čo vám do dnešného dňa robilo radosť, sa akosi vytratilo. Precitnete len vo svojich problémoch a nepochopení iných. Hlavu hore, všetko má a aj dáva svoj zmysel, stačí sa na chvíľu zastaviť, vydýchnuť si a uvidíte to aj vy. Dôležité kroky budete podnikať v pracovnej sfére a budete postavení pred neľahké rozhodnutie, ktoré po prehodnotení s ľuďmi, ktorí do toho vidia, bude určite správne. Na cestách by ste mali byť viac opatrní a všímať si všetko, čo sa okolo vás deje. Pocítite túžbu zotrvať na jednom mieste dlhší čas, no budete zvažovať, či si to môžete dovoliť. Rodina je to, čo je pre vás dôležité a posvätné a nakoniec aj to, čo u vás víťazí. Veľký pozor si dávajte na peniaze, ku ktorým prídete poctivo a rýchlo, ale zároveň tak rýchlo môžete o ne aj prísť. Vo vzťahu dôjde k istým zmenám. Veci naberú na obrátkach a vy chytíte druhý dych a chuť všetko riešiť priamo a razantne. Pokiaľ nad vzťahom viseli mraky, tieto sa rozplynú pod vplyvom okolností, ktoré vás milo zaskočia. So všetkým si budete vedieť poradiť, pokiaľ budete mať jasnú a čistú hlavu. K tomu vám dopomôže relax alebo rozhovor s dobrými priateľmi, ktorí vám zverujú svoje tajomstvá. Čo takto zveriť sa so svojimi boľačkami tiež? Všetko tajomné sa pre vaše znamenie odtajní, naozaj sa je na čo tešiť.

Anjelská karta radí:

Sústredenosť je práve to, čo by vám nemalo byť ľahostajné. Venujte sa jednej veci poriadne a až keď ju dokončíte, začnite ďalšiu. Pokiaľ by vaša sústredenosť na chvíľu poľavila, veľa vecí by ste museli dávať spätne na poriadok. Pokiaľ budete všetko robiť precízne, dočkáte sa krásnej, sladkej odmeny. Pripravte sa aj na nové začiatky, ktoré na seba nenechajú dlho čakať. Karta SÚSTREDENOSŤ hovorí sama za seba.

 

ŠKORPIÓN

 

Samoľúbosti, maznavosti a hlavne nestálosti v partnerskom vzťahu je koniec. Začiatkom roka budete úročiť len to, čo ste zasiali a naozaj to nebudú pekné veci. Nechali ste za sebou mnoho zlomených sŕdc a boľavých duší. Ale tomu je koniec, do vášho srdca príde pokoj a začnete otázkou bývania. Pokiaľ sa rozhodnete pre kúpu či rekonštrukciu, dávajte si pozor na to, aby ste neboli oklamaní. Pokiaľ o bývanie postarané už máte, nasleduje ustálenie v práci aj keď za menší plat, no tento bude mať časom tendenciu stúpať. Následne v spoločnosti spoznáte spriaznenú dušu, ktorá sa stane vašou polovičkou, ale iba ak si to vy sami dovolíte a city pripustíte. Môžu sa u vás vyskytnúť zdravotné komplikácie už pri existujúcich a vám známych problémoch. Pokiaľ ste zanedbali nejakú návštevu lekára mimo váš domov, tak to neodkladajte a dajte si to na poriadok. Počas celého roka si dávajte pozor, aby ste mali poriadok, no hlavne prehľad vo všetkých dokladoch, ktoré môžete potrebovať na vybavovanie mnohých úradných záležitostí. Zaujmete vážny bojový postoj voči názoru jedného z členov rodiny. Dobre uvážte, či na tom čo hovorí, naozaj nie je kúsok pravdy, veď sami viete, že bez vetra sa ani lístok nepohne.

Anjelská karta radí:

Karta ROMANCA vám naznačuje, že tápaniu a hľadaniu pravej polovičky je koniec. To po čom túžite, máte na dosah ruky, len si dávajte pozor, aby ste ho/ju vďaka svojej malichernosti nestratili. Získať si opäť vašu dôveru už nebude také ľahké ako v iných prípadoch. Všetko je správne načasované a o to intenzívnejšie to budete prežívať a pociťovať. Preto nastražte všetky svoje zmysly a sledujte dianie okolo vás.

 

STRELEC

 

Vašej náročnosti a materializmu, ktorému ste dovolili, aby vás ovládol, by malo čím skôr odzvoniť. Váš partner to znáša veľmi ťažko a mnohé si vyčíta on sám. Pokiaľ chcete, aby rodina fungovala tak, ako má, znížte zo svojich nárokov. Neublíži vám to, práve naopak, mnohé veci začnete vnímať tak, ako sa patrí. Hrozí vám milenecká avantúra, máte v sebe tú silu a moc, aby ste to nepripustili a preto v tomto prípade žiadne výhovorky a alibizmus platiť nebudú. Robte ako cítite a uznáte za vhodné, no bilancujte okrem plusov aj všetky mínusy. Pokiaľ ste sa uväznili v stereotype, nezabúdajte, že ste tak učinili dobrovoľne, stále sa s tým dá niečo robiť. Hlavu hore, pozrite sa realite priamo do očí a konajte tak, ako cítite. Bude to možno náročné, ale všetko zvládnete a koniec akejkoľvek záležitosti, ktorú budete riešiť, bude šťastný. Možno nastala len chvíľa, kedy by ste si mali prehodnotiť rebríček svojich hodnôt. V zdraví môžu vykuknúť problémy so zadýchaním sa a zvýšenú pozornosť venujte aj šmykľavým povrchom. Budete sa cítiť ohrozený ženou, ktorá je vám až príliš blízka a preto zvážte, či to, čo vidíte je fakt, alebo si s vami zahráva len vaša fantázia. Z toho vyplýva, že budete nútený rozlišovať realitu a fikciu, čo vám bude len ku prospechu.

Anjelská karta radí:

MEDITÁCIA je to, čo vám pomôže zahĺbiť sa do hlbín vašej duše. Len vy sami viete, akí v skutočnosti ste, otázkou je, akými chcete byť. Doprajte si chvíľku len pre seba, či už pri dobrej knihe alebo pri šálke čaju, ale stále majte na mysli, ako konáte voči ľuďom, ktorých máte naozaj radi a na ktorých vám záleží. Kedy ste im naposledy prejavili akúkoľvek náklonnosť?

 

KOZOROŽEC

 

Ďalšie zo znamení, ktoré má možnosť začať od úplného začiatku. Tápete a bránite sa akýmkoľvek zmenám, ktoré vám so sebou prináša nový rok. Akoby ste ho ani neakceptovali, že vôbec prišiel a že vám ponúka veľa možností, vďaka ktorým dospejete k spokojnosti a pochopeniu. Hneď začiatkom roka budete mať tendenciu hnevať sa na celý svet, ale čo vám spravil? Pustíte sa s vervou do práce s vedomím, že na všetko pozemské zabudnete. No to sa mýlite, ono si vás to nájde. Keď z vás opadá prvotná zmes zmiešaných pocitov s prímesou zloby, tak si uvedomíte krásu vášho okolia. Prijmete pozvanie na kávu, uvedomíte si, kto stojí po vašom boku, pochopíte význam priateľstiev a objatí. Máte šancu spoznať pozitívne pocity, ktoré vám každodenné bytie ponúka, tak sa tomu nebráňte. Usmejte sa na svet a on sa usmeje na vás, aj keď bez akéhokoľvek dôvodu, urobte to len tak. Následne tu máte len pozitívne správy, ktoré sa budú ku vám dostávať a kľúčovým slovom v tento rok je pre vás dom, byt, rodina. Pokiaľ sa cítite sám, tak si zaobstarajte domáceho maznáčika, ktorý sa vám určite postará o veľa pekných chvíľ. Pre vás tento rok nie je o kartách, ale o spôsobe, ako sa na svet a ľudí v ňom pozeráte, tento rok je o vás samých. Popasujte sa s tým, alebo to aspoň skúste.

Anjelská karta radí:

ZHMOTNENÉ PRIANIA je vaša karta. Naozaj môžete mať to, po čom túžite, len treba odhodiť zatrpknutosť a veriť, že všetko, čo chcete, aj môžete mať bez akéhokoľvek konkrétneho dôvodu. Dávajte si však pozor na to, čo vysielate k ľuďom všeobecne, lebo to isté sa odráža smerom ku vám. Nezabúdajte aj na precíznosť, ktorú by ste do všetkého, čoho sa dotknete, mali aj vkladať.

 

VODNÁR

 

Pred problémami naozaj neutečiete, nech idete kamkoľvek. Nebojte sa priznať, že ste schybili, veď ste len človek a ten je omylný. Dajte si na poriadok všetky nevysporiadané dlhy, či už finančného charakteru alebo záležitosti týkajúce sa vášho prisľúbenia. Nezbavujte sa zodpovednosti, ktorú naozaj nesiete a radšej pomaly a isto si všetko dajte do poriadku. Pokiaľ budete konať s pokorou, nie je dôvod, aby ste sa dočkali odsúdenia u ľudí, ako si to vy sami myslíte. Prvé mesiace sa vám budú zdať až príliš jednoducho zdolané, ale to, čo si vás má nájsť, si vás aj nájde a príde to okolo apríla. Následne sa všetko upokojí a hladina bude tichá a voda priezračná. Na všetko sa rýchlo zabudne a vy si budete môcť vychutnávať každý jeden deň tak, ako ste vždy túžili. Nájdete pochopenie aj u tých, na ktorých ste už dávno zabudli. Ste veľmi podnikavým, inteligentným človekom, tak ako vás samotné znamenie predurčuje. Veci doťahujete vždy do konca, tak dotiahnite aj toto a následne môžete začať s čistým štítom. V podnikaní buďte opatrní, aj pri výbere spoločníkov, či celkovo nového zamestnania. V zdraví pozor na časté bolesti hlavy – skúste viac ventilovať. Začnete si všeobecne budovať dôveru.

Anjelská karta radí:

Všetko, čo sa vám bude diať, má na svedomí váš DUCHOVNÝ RAST. Na veci začnete mať tretí a ten správny uhol pohľadu, už nebude existovať len variant čierna-biela, ale uvidíte široké spektrum farieb. Možno v niektorých situáciách nebudete spoznávať sami seba, ale netreba sa toho zľaknúť, je to dobré, lebo duchovne rastiete, vďaka čomu pomôžete mnohým iným, ktorí sa pohybujú vo vašej blízkosti.

 

RYBY

 

Prestaňte ubližovať sami sebe vašou domýšľavosťou. Celý rok bude kópiou vašich myšlienok, ktoré nosíte vo svojich hlavách. Začali ste sa vzdávať svojich snov a túžob, potrebujete sa znovu naštartovať a uveriť v to, že zázraky sa naozaj dejú a v to, že aj vy môžete byť šťastní, záleží na vás, či to vlastne chcete. Máte tu ustálenie vo vašom zamestnaní, alebo vám príde nová, lákavá a veľmi dobrá pracovná ponuka. Okrem seba bojujete s  mnohými vecami, na ktoré sami nemáte dosah. Veľmi ľahko dovolíte, aby si vás pripútali a tak často konáte, ako sa od vás očakáva. Máte vysokú pravdepodobnosť úspešného roku plného úsmevov, radosti, lásky, len sa nebojte prijať to. Jeden priateľ, pre ktorého je typická záľuba v autách a rýchlych strojoch všeobecne, vás sklame a preto sa pokúste tomuto sklamaniu predísť vaším triezvym rozumom. Poriadok by ste si mali spraviť aj vo všetkých papieroch, šekoch a hlavne dať na poriadok záležitosti, ktoré súvisia s návštevou inštitúcie, kde máte svoje úspory uložené. Nepodliehajte smútku, ktorý sa vám za každú cenu vtiera do priazne, nie ste znamenie, ktoré by malo trpieť. Milujete vodu, slnko, teplo, tak sa tešte aj z týchto maličkostí. Vo vzťahu sa blížite k harmónii a dokonca plánovaniu budúcnosti.

Anjelské karty radia:

Karta SILA vás upozorňuje na to, že na zdolávanie všetkých problémov a starostí nie ste sám. Máte okolo seba veľa dobrých ľudí, ktorí pri vás stáli a vždy stáť budú. Základom je, aby ste to nebrali ako samozrejmosť a z času na čas im poďakovali alebo dali najavo svoju náklonnosť. Drieme vo vás veľká sila, ktorú sa bojíte využiť a použiť a práve vďaka nej by ste všetko zdolávali jednoduchšie a rýchlejšie.

[hr]
obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button