Aktuality

Rok 2012

poradna

 Koniec sveta, alebo  jeho nový začiatok?

Každopádne obrovské zmeny, ktoré pocítia určite všetci!

Preto Vám všetkým tím redakcie mestského informačného blogu www.zlatemoravce.info a Tekovských novín praje do tohto výnimočného Nového roka, v ktorom budeme všetci prechádzať neustálymi zmenami a veľakrát ťažkými skúškami, aby ste na jeho prežitie mali vždy dostatok síl, aby každé Vaše rozhodnutie bolo to najsprávnejšie.

Keďže je rok 2012 vysoko intuitívnym rokom, ktorý vracia späť všetko to, čo sme dávali, ale i rokom splnených prianí a snov nezabúdajme, že je veľmi dôležité ujasniť si čo vlastne chceme. Naučme sa rozprávať o svojich citoch, pocitoch a asertívnym spôsobom (s láskou) dávať do slov všetko, čo nás trápi a napĺňa, aby sa problémy a nedorozumenia riešili v každého prospech. Všetko je o komunikácii, o láske, odpustení a prijímaní toho, čo príde.

Tento rok počúvajme svoj vnútorný hlas, svoju intuíciu, dávajme na pocity a snažme sa rozum a racionálno sem-tam potlačiť do úzadia. Nie všetko logické a racionálne je vždy to najsprávnejšie. Žijeme v dobe duchovna, kedy stačí veriť, bezpodmienečne milovať a mať jasno vo veciach, o ktoré stojíme.

Všetko je tak ako má byť! Všetky sny sa v ten správny čas splnia!

Každému z Vás prajeme aj v mene primátora Petra Lednára zdravie, pokoj, spokojnosť, lásku, vieru, pochopenie a porozumenie a zároveň z celého srdca ďakujeme za Vašu vernosť a priazeň.

[nggallery id=193]

 -lr-

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button