AktualityPozvánkyVideo

Primátorské pozvanie pre zlatomoraveckých podnikateľov (VIDEO)

poradna
foto z roku 2011

Približne sto podnikateľov Zlatých Moraviec je pozvaných na „predveľkonočné“ stretnutie s primátorom mesta Ing. Petrom Lednárom, CSc., ako aj s vedúcimi pracovníkmi Mestského úradu.

„Našim cieľom je podeliť sa s podnikateľmi o informácie, vízie a perspektívy mesta, ako si predstavujeme fungovanie niektorých jeho náležitostí, v akom stave sú veci teraz, kam by sme ich chceli posunúť do konca roka, a ako si predstavujeme, aby vyzerali v ďalšom období“ – priblížil avizované stretnutie primátor.

foto z roku 2011

Stretnutia, ktoré sa uskutoční 4. apríla o 16.00 h v obradnej sále MSKŠ, sa zúčastní aj prednosta úradu Ing. Ján Jamrich, zástupca primátora Ing. Jozef Škvarenina, vedúci výstavby Bc. Štefan Nociar a ďalší vedúci pracovníci, z dôvodu priamych reakcií na prípadné otázky podnikateľov.

„V prvom rade sa dozvedia, v akom stave je mesto v súčasnosti, a v akom si predstavujem, aby bolo do konca tohto roka“ – dodal primátor Peter Lednár.

Zámerom primátora je okrem iného rozšíriť príležitosti na parkovanie v rámci celého mesta a začať sa má aj s výstavbou bytovky známej pod názvom Štvorlístok.

-red-

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button