AktualityPre detiŠkoly

Dovidenia a veselé prázdniny

poradna

Pri príležitosti ukončenia školského roka 2011/2012 usporiadala dňa 20. júna Základná škola na Robotníckej ulici Slávnostnú akadémiu so začiatkom o 9. h. Programom nás sprevádzali dve „uvádzačky“, ktoré predviedli veľkú dávku profesionality. Program ponúkol široké spektrum zaujímavých vystúpení zahŕňajúcich tanec, spev, recitáciu a hru na fujaru.

Zaujímavou bola aj videoprojekcia, ktorá prezentovala úspechy a aktivity žiakov počas celého školského roka. V rámci programu prebehlo aj ocenenie žiakov, ktorí sa zúčastňovali rôznych olympiád a súťaží. Významným momentom bolo vyhlásenie Učiteľa roka, ktorým sa stala Mgr. Mária Zelenková a Žiaka školského roka 2011/2012 Šimona Zaťka.

Pomaly sa blížil koniec Slávnostnej akadémie a spolu s ním aj rozlúčka s učiteľkami, ktoré svoju dráhu učiteľstva dotiahli do úspešného konca a v nasledujúcom školskom roku sa za katedru nepostavia. Tieto boli obdarované kyticou kvetov, ktoré im odovzdal spolu s Mgr. Danušou Hollou (Školský úrad) viceprimátor mesta Zlaté Moravce Ing. Jozef Škvarenina. Menovite sa so žiakmi aj pedagogickým zborom rozlúčila Mgr. Mária Zelenková, Mgr. Terézia Valkovičová a Mgr. Anna Bieliková, ktorým želáme veľa zdaru.

Deťom prajeme usmievavé prázdniny a veľa skvelých letných zážitkov.

-mp-

[nggallery id=237]

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button