AktualityŠportVideo

ViOn Cup – III. Ročník futbalového turnaja

poradna

Požitavská futbalová akadémia FC ViOn Zlaté Moravce v spolupráci s Mestom Zlaté Moravce, Mestom Vráble, FC ViOn a Nitrianskym samosprávnym krajom, zorganizovali 21. júla 2012 už po tretí krát futbalový turnaj na pôde Mestského štadióna v Zlatých Moravciach.

Zúčastnilo sa ho osem tímov s hráčmi ročníka ’98.

Napriek silným prvoligovým súperom sa našim chlapcom podarilo v poslednom zápase štyrikrát skórovať, poraziť Banskobystričanov a tak potvrdiť čestné siedme miesto.

Po oddychovej pauze začali ešte len pred týždňom s tréningmi a ďalšiu sezónu tak odštartovali aj vďaka týmto zápasom hneď z ostra a naplno.

Bola to určite jedinečná motivačná šanca zahrať si s hráčmi, s ktorými by sa v prípade postupu do prvej ligy stretávali na ihrisku častejšie. Veríme, že táto sezóna bude pre tím U15 len o výhrach, pretože ako v sobotu ukázali, na prvú ligu majú. Veľkou oporou im je Juraj Švec, ktorý si zaslúžene z tohto turnaja odniesol cenu najlepšieho brankára.

Konečné umiestnenie jednotlivých družstiev:

  1. miesto – Výber hráčov Západoslovenského futbalového zväzu
  2. miesto – Podbrezová
  3. miesto – Dukla Banská Bystrica
  4. miesto – Dubnica
  5. miesto – Slovácko
  6. miesto – SK Kroměříž
  7. miesto – FC ViOn
  8. miesto – JUPIE Banská Bystrica

Hráčsky káder (U15 – starší žiaci) pod vedením trénera Miroslava Broniša:

Juraj Švec, Adam Rosinský, Adam Jamrich, Matúš Hitka, Marcel Vlčko, Samuel Šulík, Dávid Ďurovský, Peter Galamboš, Patrik Borčin, Adam Rumanko, Andrej Gregora, Peter Martinec, Marián Švarba, Martin Pauko, Lukáš Tonka, Lukáš Borčin, Lukáš Novota, Juraj Hejtmánek.

-lr-

 [nggallery id=248]

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button