Aktualityi-Business

Soľná jaskyňa v Zlatých Moravciach

poradna

Soľná jaskyňa je vybudovaná výhradne z prírodného materiálu rôznych druhov kamennej a morskej soli, čo vytvára mikroklímu, pri ktorej sa uvoľňujú prvky jódu, magnézia, brómu a vápnika.

Soľ, ktorou sú pokryté steny miestnosti sa dostáva do ovzdušia a návštevník ju inhaluje, pohodlne oddychujúc na ležadle. Deti samozrejme majú miesto a priestor na hranie a počas hry sa aj liečia.

Podľa lekárov jeden 45minútový pobyt v soľnej jaskyni nahradí 2-3 dňový pobyt pri mori. Efekty sú však u každého človeka iné, podobne ako pri mori. Určite si však každý oddýchne, zrelaxuje a načerpá nové sily.

Soľná jaskyňa je vhodná nielen pre chorých, ale aj pre zdravých ľudí, ktorí potrebujú odbúrať stres. Podmienkou však je, že pobyt musia absolvovať oddelene.

Po každom vstupe sa čistota ovzdušia udržiava používaním germicídneho svetla.

V jaskyni je stála teplota 20-22°C, vlhkosť 50-65%,  kapacita je 8 miest

Mikroklíma v soľnej jaskyni napomáha pri liečení: nádchy, zápalov hrtana, hrdla, nosa, prieduškovej astmy, dermatologických chorôb, akné, rôzne alergie, neurózy a stres, spomaľuje starnutie…

Návšteva soľnej jaskyne sa neodporúča ľuďom so zvýšenou činnosťou štítnej žľazy, nie je vhodná ani v prípade onkologických ochorení.

 

Adresa: Dlhá ul. 64, Zlaté Moravce

Objednávky na tel. č. 0948/027 078

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button