AktualitySamospráva

Viac parkovacích miest

poradna

 Mesto Zlaté Moravce dňa 18. septembra 2012 oznámilo obyvateľom a majiteľom motorových vozidiel bytového domu na Ul. M. Benku č. 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13 a 15, že v dňoch od 19. 9. bude prebiehať začatie prípravných prác pod budúce parkovisko, ktoré by malo byť zatiaľ provizórnym riešením.

Práce vykonávajú Technické služby Mesta Zlaté Moravce a začali 19. septembra 2012 odstránením prašiakov a detských preliezok. Ich stav a priestor, v ktorom boli osadené, bol nevyhovujúci a preto budú následne zrekonštruované a osadené na vhodnejšom a pre deti bezpečnejšom mieste.

Primátor mesta Ing. Peter Lednár, CSc. na podnety a žiadosti občanov, ktorí už dlhý čas apelovali na toto neupravené priestranstvo, ktoré je majetkom Mesta, ako aj na neúnosnú situáciu s parkovaním, začal riešiť daný stav s oddelením výstavby a komunálnych služieb. K tejto investičnej akcii sa dalo vypracovať výškopisné a polohopisné zameranie, zákres podzemných inžinierskych sietí a na vypracovanie projektovej dokumentácie boli už oslovení predkladatelia.

Podľa spracovanej štúdie, respektíve konceptu riešenia, by malo vzniknúť na Ul. M. Benku 39 parkovacích miest.

 informácie poskytlo Oddelenie výstavby a komunálnych služieb

[nggallery id=278]

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button