AktualityKoncertyKultúraVideo

Biele Vianoce

poradna

Dňa 9. decembra v divadelnej sále Mestského kultúrneho strediska a športu v Zlatých Moravciach, mohli priaznivci českej popovej muzikálovej speváčky a herečky Lucky Bílej vidieť svoj idol naživo, počas jej Vianočného koncertu „Biele Vianoce“.

Pre niekoho je neposedným, rozkošným a detinsky hravým čertíkom, pre iného stelesneným milým a láskavým anjelom. V skutočnosti je to veľká a obdivuhodná osobnosť, ktorej slávna hviezda na popovej scéne žiari už 27 rokov. Okrem iných rôznych ocenení, je šestnásť násobným českým Zlatým slávikom v kategórii speváčok. Osobné veľké úspechy jej však nijak neubrali na úcte k životu a pokore, za čo si ju ľudia, ktorými je obklopená nesmierne vážia.

Keďže som jej milovníkom a mojím snom vždy bolo osobne sa s Luckou stretnúť, bolo mi naozaj obrovskou cťou tento exkluzívny rozhovor pre Zlatomoravčanov urobiť.

Akým je Lucka naozaj v skutočnosti človekom? Za všetko vravia záverečné slová farára Zbigniewa Czendlika, ktorý nás príjemne stráveným večerným koncertom sprevádzal:

„Milá Lucia! Ja Vám nechcem ďakovať len za dnešný zážitok, prekrásny koncert, ale chcel som Vám poďakovať za to, že milujete, pomáhate… Básnik Ján Bardiovský hovorí: „Ponáhľajme sa milovať ľudí, pretože rýchlo odchádzajú,“… a ja som vďaka Vám poznal v praxi, čo skutočne znamenajú. Ste požehnaním pre Československý národ a preto ďakujeme.“

šéfredaktorka Ľubomíra Rosinská



obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button