AktualityPre detiPrílepyŠkoly

Divadielko VČIELKA

poradna

 www.zlatemoravce.info

Dnes 22.2.2013 sa mi podarilo opäť príjemne prekvapiť  deti v Materskej škole Prílepy. Do našej MŠ prišlo marionetové Divadlo VČIELKA , aby rozpovedalo a zahralo rozprávku o Rybárovi a morskej panne. Obsah bol identický s rozprávkou o zlatej rybke, no tento bol voľne prerozprávaný a veľmi peknou formou interpretovaný naším škôlkarom.

 V úvode vystúpil Gašparko, ktorý deti privítal a navodil príjemnú a radostnú atmosféru. Zvedavé očká detičiek, ich predstava o divadle, ich napätie a očakávanie bolo jedinečné. Deti miestami až s otvorenými ústami sledovali dej rozprávky. Kulisy a marionetové bábky boli estetické a rozprávač a bábkoherec v jednej osobe predviedol výkon, ktorý si zaslúži pochvalu a veľké poďakovanie. Deti okrem toho, že mali krásny kultúrny zážitok , pochopili, že chamtivosť je veľmi zlá vlastnosť a sľúbili Gašparkovi, že keď pôjdu s rodičmi do obchodu nebudú chcieť toto, aj tamto, aj toto a ešte toto, ale že budú skromné a postačí im jedna hračka a nie xxx.

Chcela by som poďakovať Divadlu Včielka, že navštívilo aj našu malú MŠ, pretože väčšina akcií tohto druhu pre deti je podmienená vyšším počtom detí , ktorý naša materská škola nedokáže naplniť a tak sme ochudobnení o takéto pekné a poučné akcie. Ešte raz ĎAKUJEME

Zuzana Šalingová, MŠ Prílepy

[nggallery id=345]

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button