AktualitySamosprávaŠport

Aj primátor Zlatých Moraviec fandí hokeju

poradna

 www.zlatemoravce.info

Fanúšikovia hokeja si opäť prichádzajú na svoje. Majstrovstvá sveta 2013 vo Fínsku a Švédsku plnia nielen hokejové štadióny v oboch usporiadateľských krajinách, ale tradične už aj rôzne pohostinstvá, pivárne a podobné zariadenia, kde môžete jednotlivé zápasy pozerať síce na diaľku, ale v spoločnosti s fanúšikmi jedného tábora.

Podobne tomu bolo je aj v pizzérii v centre Zlatých Moraviec, kde sme ihneď v úvodný deň šampionátu medzi priaznivcami slovenského tímu stretli aj primátora mesta Ing. Petra Lednára, CSc.. Keďže naše mužstvo vstúpilo do turnaja úspešne a väčšina gólov padla do francúzskej brány, bola radosť po víťazstve v pomere 6:2. úplne na mieste

„Hokejisti predviedli skvelý výkon a bol to vydarený začiatok turnaja,“ zhodnotil prvé vystúpenie našich hokejistov na šampionáte primátor našich Zlatých Moraviec. Verí, že to nášmu tímu vydrží aj naďalej a samozrejme im bude fandiť najmä pri tých náročnejších dueloch. Pracovné povinnosti mu žiaľ nedovoľujú sledovať všetky súboje, ale bude sa tešiť z každého úspechu Slovenska, medaila by bola zaslúženým darčekom aj pre našich verných fanúšikov.

-s-

[nggallery id=395]

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button