Samospráva

Knihy o Zlatých Moravciach pre zdravotné sestry

poradna

 www.zlatemoravce.info

Primátor nášho mesta Ing. Peter Lednár, CSc., si darovaním kníh o Zlatých Moravciach uctil prácu zdravotných sestier pracujúcich v oblasti anestéziológie a intenzívnej starostlivosti. Stalo sa tak na ich šiestej konferencii s medzinárodnou účasťou, ktorá sa v dňoch 14. a 15. júna konala v priestoroch Agroinštitútu v Nitre.

„Bol to môj osobný dar zdravotným sestrám, lebo ich prácu a poslanie si hlboko vážim a považujem túto prácu za jednu z najkrajších a zároveň najzodpovednejších povolaní. K zdravotníctvu mám blízky vzťah aj z dôvodu, že sám mám doma zdravotnú sestru, dcéru Patríciu (35-r.), ktorá v súčasnosti pôsobí v Prahe, a aj z tohto dôvodu som si považoval za povinnosť navštíviť a venovať zdravotným sestrám takúto maličkú pozornosť,“ povedal nám primátor nášho mesta Peter Lednár.

Na stretnutí sa zúčastnili okrem zdravotných sestier a osobností zo Slovenska aj odborní pracovníci z oblasti zdravotníctva z Čiech, Poľska a Srbska.

-s-

[nggallery id=431]

[hr]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button