AktualityDenné centrum

Úcta k šedinám, vráskam a samotnému životu seniorov

poradna

Základná organizácia Slovenského zväzu zdravotne postihnutých v Zlatých Moravciach

V Dennom centre nás privítal spev detí zo základnej školy na Mojmírovej ulici, ten smeroval k usmievavým tváram seniorov, ktorí sa k mesiacu úcty k starším družne stretli 15. októbra. Za organizáciu všetkých privítal predseda Mgr. Ľudovít Andor, podpredseda Karol Martinec a tajomníčka Anna Šoóšová. K prítomným sa úvodom prihovoril pán Andor slovami: „ Keď v srdci ponesieš lásku, s radosťou vykonáš hocijakú prácu, budeš si uctievať otca i matku, tvoj život mal by sa podobať sviatku. Veríme, že život seniorov sa bude uberať v dobrom zdraví správnym a lepším smerom. Urob si čas na svoj lepší život, pretože čas letí a nikdy sa nedá vrátiť, to je heslo seniorov do ďalšieho obdobia.“

Organizácia s 15 – členným výborom sa sústreďuje na spestrenie a obohatenie jesene života dôchodcov a zdravotne postihnutých. Okrem pekných prianí a želania, aby seniori nezabúdali na úsmev, spolu s funkcionármi za organizáciu odovzdal primátor Peter Lednár prítomným jubilantom: Štefanovi Hejtmánekovi, Márii Homolovej, Štefanovi Káčerovi, Márii Murgašovej – k 75 r., Jánovi Murgašovi, Márii Vaňovej – k 80 r. a Helene Godorovej – k 85 r. kvet, Slávnostný certifikát a vecný darček. Pán Andor im za všetkých poďakoval a poprial do ďalších rokov veľa pevného zdravia, radosti a spokojnosti. Ešte predtým, ako sa pohrúžili do spoločných rozhovorov a ponúkli sa pripraveným občerstvením, sa na pamiatku spoločne odfotili.

Za našu redakciu všetkým aj my želáme veľa zdravia, lásky a hrejivých slov.

M. Petrovičová


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button