Šport

Futsalový turnaj o Pohár primátora ukončil sezónu

poradna

Dňa 11. januára 2014 sa v telocvični na mestskom štadióne v Zlatých Moravciach odohral 3. ročník turnaja o Pohár primátora vo futsale. Zúčastnilo sa ho desať mužstiev z celého Slovenska a pod organizáciu sa podpísali Branislav Králik a Michal Cimerman v spolupráci s Mestom Zlaté Moravce.

Prvé miesto si zaslúžene vybojovali „Mamuti“ z Banskej Bystrice. Druhým najlepším tímom sa stal „Benfica“ z Volkoviec a tretí pohár v poradí zostáva na domácej pôde u mužstva „Saints“.

Za najlepšieho strelca bol za svojich osem gólov vyhlásený Tomáš Bednár zo Saints a ocenenie najlepšieho brankára si odniesol Peter Butáš do Banskej Bystrice z víťazného mužstva Mamut.

„Oceňujem váš záujem o tento šport, zároveň Vás obdivujem, držím palce, ďakujem, že vďaka vám futsal v našom meste existuje a ak budete kedykoľvek moju pomoc potrebovať, v rámci mojich možností som tu vždy pre vás,“ pred vyhodnotením turnaja a odovzdaním cien sa týmito slovami všetkým účastníkom prihovoril primátor Peter Lednár.

Za pomoc a podporu s organizáciou turnaja sa úprimne poďakoval jeden z hlavných usporiadateľov Braňo Králik : „Veľmi pekne ďakujeme za ústretovosť primátora a Mesta, ktorí sa k nám zachovali veľmi pekne a korektne, zvlášť v tejto ťažkej dobe.“ Jeho poďakovanie patrí aj poslankyni MsZ Eve Dubajovej za občerstvenie, o ktoré sa postarala.

Turnaj, ktorý sa už pomaly, ale isto stáva tradíciou a poslednou bodkou za ukončením hracej sezóny, prajeme všetkých oduševnencom tohto športu veľa entuziazmu, síl, šikovnosti, tie najlepšie výkony, veľa gólov v súperovej bránke, čo najviac fanúšikov a ľudí, ktorí tento živý šport budú aj naďalej podporovať a vyzdvihovať.

Ľubomíra Rosinská


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button