KultúraŠkoly

Benefičná tanečná show skupiny Piruett

poradna

Dňa 28. mája popoludní sa v priestoroch Divadelnej sály MSKŠ uskutočnilo Benefičné tanečné vystúpenie skupiny Piruett.Z Centra voľného času sa 27. apríla 2014 zúčastnila tanečná skupina Piruett súťaže Majstrovstiev Slovenska vo výrazových tancoch. Tanečníkom sa podarilo vyhrať, rekvalifikovať sa a zároveň postúpiť so šiestimi choreografiami na Majstrovstvá Európy, ktoré sa budú konať v dňoch 26. až 29. júna 2014 v Rumunsku, priamo v Transylvánii.

Aby naše mesto mohli zviditeľniť a patrične reprezentovať aj v zahraničí, je potrebné zabezpečiť pre súťažiacich Zlatomoravčanov finančné prostriedky, ktoré pokryjú výdavky na cestu a štartovné. Práve na tento podnet vznikla myšlienka benefičného podujatia, ktorého sa zúčastnili všetci členovia tanečnej skupiny Piruet.

Pod jeho organizáciu sa podpísala Bc. Nikoleta Szegényová, ktorej vďaka za pomoc patrí aj Lukášovi Podolskému a Zuzane Szantovej.


Pomôžme spoločne našim šikovným tanečníkom!

V prípade, ak ste rozhodnutí prispieť, kontaktujte Bc. Nikoletu Szegényovú na tel. čísle: 0911 252 719, Centrum voľného času v Zlatých Moravciach: 037/632 11 84, 0907 898 310 (riaditeľ), alebo osobne na adrese CVČ: Rovňanova 7, Zlaté Moravce.

-red-

facebook
facebook


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button