Kultúra

Vystúpenie najmenších ako dar svojim mamkám

poradna

Pre každú mamku na svete je najkrajším, najväčším a najviac naplňujúcim darom radosť a úsmev jej dieťatka. O to väčším šťastím je pre ňu detský dôkaz lásky, ktorý mal 14. mája 2014 podobu prenádherných vystúpení najmilších a najdrahších ratolestí.

Postarali sa o neho pani učiteľky z Materskej školy na Kalinčiakovej ulici a bol určený pre všetkých rodinných príslušníkov, najmä mamičky, pri príležitosti ich sviatku Dňa matiek.
Rôznorodé vystúpenia, farebné a bohaté scény s fascinujúcimi kostýmčekmi, úsmevy na tvárach malých i veľkých prežiarili nielen tmavé prostredie Divadelnej sály MSKŠ, ale predovšetkým srdcia všetkých zúčastnených, ako napovedá už samotný výstižný názov škôlky, Slniečko.
Za viacnásobným potešením v podobe scénok, básničiek, ľudových aj moderných tancov a piesní sa skrýva celoročná, obetavá a trpezlivá práca učiteliek pod vedením riaditeľky Evy Kutišovej.
Najväčšia a najvyhľadávanejšia škôlka v našom meste len potvrdila výkonmi šikovných škôlkárov svoju stopercentnú opateru a tak dopriala hrdý pocit a spokojnosť všetkým zúčastneným rodičom.
Zábavným popoludním nás sprevádzal Peter Kereš a záverečné slová patrili riaditeľke a učiteľke Klaudii Ivanovičovej, ktoré sa zároveň poďakovali prítomným za účasť a za pomoc, podporu a ústretovosť pri zorganizovaní tejto veľkolepej slávnosti všetkým, ktorí sa podieľali na jej prípravách.

Ľ. Rosinská


facebook
facebook


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button