AktualityVideo

Motorkári krstili zubríka Simsona

poradna

Deň 20. september 2014 bol pre zlatomoraveckých motorkárov výnimočný o udalosť, ktorá o to viac zomkla ich duše a srdcia s prírodou Zubrej zvernice. Stali sa patrónmi dvojmesačného zubra, ktorému dali meno Simson. Počas slávnostného krstu, za prítomnosti motorkárov a ostatných nadšencov, sa všetkým prítomným prihováral vedúci Správy Lesov – Topoľčianky Jozef Gregora, prezident Motoklubu Zubor Ľubomír Benc a krstný otec malého zubríka, rocker a milovník motoriek Peter Cmorík.

„Čo popriať malému zvieratku? Aby bolo zdravé, aby mu bolo dobre, aby sa dobre začlenilo medzi ostatných a nech sa teší dlhému životu,“ poprial svojmu krstniatku Peťo Cmorík a svoje prianie adresoval aj Motoklubu Zubor a všetkým motorkárom: „Aby boli všetci takí milí, ako doteraz, pretože ma privítali veľmi príjemne a srdečne a hneď som sa medzi nimi cítil ako doma. Dostal som od nich tričko s ich podpismi a s názvom klubu 🙂 Poprial by som všetkým, aby mali jazdy bez nehôd, aby si jazdou na motorke život užívali, aby sa často stretávali a mali dobré zážitky a spomienky. Ja osobne sa venujem motorke šesť – sedem rokov a prednedávnom som narátal vyše 50 000 odjazdených kilometrov, čo nie je až tak málo. Bol som kade-tade po Európe a chcem cestovať aj ďalej. Rád spoznávam krajiny, ľudí, ďalších motorkárov. Pre mňa je to uvoľnenie, relax, vyčistenie hlavy, príjemná záležitosť… možno aj šport, ale nie na cestách. Na motorke sa cítim byť veľmi slobodný.“

Meno malého zubra nevybrali motorkári náhodne. Všetky zubry narodené na Slovensku musia mať mená začínajúce písmenami „SI“. Aby boli platné predpisy dodržané, jednohlasne sa všetci zhodli na mene SIMSON, ktoré do sveta motoriek bez pochýb zapadlo.

Ku skvelej klubovej atmosfére a vynikajúcej zábave do desiatej hodiny večer prispeli kapely SLOVENSKÝ RAJ, FREEKIES, INSIDE a KL-BAND, vynikajúci guláš a priateľský prístup hostiteľov z Motoklubu Zubor, ktorým je naozaj veľkou radosťou, ak tam svojich priaznivcov budú môcť znovu privítať.

Ľubomíra Rosinská

facebook
facebook

čítajte:  Motorkárom sa splnil sen


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button