Aktuality

Prajeme Vám prekrásne Vianoce

poradna

„Za redakčný tím webového portálu zlatemoravce.info a Tekovských novín Vám všetkým zo srdca prajem anjelské, požehnané Vianoce a krásny nový rok 2015. Nech sa Vaše srdcia a životy naplnia láskou a spokojnosťou. Nech sa Vaše sny stanú skutočnosťou.“

Náročný a hektický rok 2014, ďalší rok plný životných skúšok je už takmer za nami a ja verím, že toto sviatočné obdobie prežijete s pozastavením sa, precitnete v tej najväčšej radosti a spokojnosti, s odpútaním sa od problémov a starostí všedných dní, s pokojom v duši.

Veľmi rada by som sa chcela poďakovať všetkým ľuďom, v ktorých sme po celý rok nachádzali podporu, pochopenie, ústretovosť a pomoc v našej práci, všetkým, ktorí nám svojimi príspevkami spestrili noviny aj web, našim obchodným partnerom… najväčšia vďaka však patrí našim čitateľom za ich záujem o informácie na webe, ako aj v našich novinách, za krásne a srdečné priania a poďakovania… My ďakujeme Vám… za to, že ste, pretože dávate našej práci zmysel.

Boh je blízko všetkých, ktorí veria v zázraky, nestrácajú nádej a žijú s láskou v srdci napriek životným skúškam. Ja si za Vás všetkých prajem čo najviac takýchto ľudí všade vôkol nás, nech je svet oveľa krajší, aby sme nachádzali radosť aj v tých najmenších maličkostiach, a aby sme si vážili každú sekundu svojho života a boli vďační. Najvhodnejšie slová zazneli v istom filme, kde hodinár prirovnal naše životy k súčiastkam v strojčeku… „svet je jeden veľký stroj, v ktorom sme každý jeho súčasťou a plníme istú funkciu.“ A aby strojček fungoval, všetky kolieska musia do seba zapadať. Všetko sa pre niečo deje a každý má v tomto živote dôležitú úlohu, inak by sme tu neboli. A keďže sme v dobe duchovna, v ktorej si začínajú zvykať na „náhody“ už aj tí, čo nikdy v nič neverili, dávajme si veľký pozor, čo si prajeme. Pretože náhody neexistujú a všetky sny sa plnia.

Nech je medzi nami čo najviac takých ľudí, ktorí sa na svet pozerajú cez anjelské krídla, rozdávajú lásku s úsmevom, pohladením a odpustením!

Nech je dobre všetkým ľuďom na tejto Zemi!

Zachráňme lásku s prítomnosťou anjelov a precíťme ich počas najkrajších sviatkov v roku!

Pokojné Vianoce!

Šéfredaktorka Ľubomíra Rosinská

www.zlatemoravce.info


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button