AktualitySamospráva

Rozšírenie parkovacích miest pred Okresným úradom

poradna

V pondelok 19. januára 2015 sa stretla primátorka Ing.Serafína Ostrihoňová s prednostom Okresného úradu Ing. Marekom Illéšom za účelom vytvorenia spevnených plôch na parkovanie motorových vozidiel a 20. januára sa začala ich realizácia v spolupráci s mestským podnikom Technické služby.

Parkovacie miesta boli navrhnuté podľa predstáv prednostu Okresného úradu Zlaté Moravce po dohode s primátorkou a kompetentnými zamestnancami Mesta. Ide o spevnenú plochu popri existujúcej príjazdovej ceste k úradu, ktorá momentálne slúži na parkovanie pre tri vozidlá (1 miesto – služobné vozidlá, 2 miesta – pre ZŤP). Nakoľko sú tieto parkovacie miesta v nedostatočnom počte a celodenne obsadené autami súkromných firiem sídliacich v budove, zamestnancami úradov a ich klientmi, požiadal prednosta OÚ ZM Mesto Zlaté Moravce, ako vlastníka týchto pozemkov, o vybudovanie spevnenej plochy, ktorá má zároveň slúžiť aj na bezpečný a dočasný priestor pre vykladanie a nakladanie materiálu, potrebného pre plynulý chod okresného úradu, ktorý v budove sídli.

Vnútorné priestory v budove, v ktorej OÚ ZM sídli, prešli rekonštrukciou (prízemie) za účelom vytvorenia Klientskeho centra, ktoré občanom okresu Zlaté Moravce poskytuje aj služby, pre ktoré bolo potrebné cestovať do Nitry. Okrem iného je po novom jeho súčasťou aj Obvodné oddelenie policajného zboru a referát Krajského dopravného inšpektorátu.

Práve pre zvýšenú návštevnosť a predovšetkým, spokojnosť klientov úradu, bolo v záujme prednostu OÚ ZM a primátorky nájsť čo najrýchlejšie a najvhodnejšie riešenie na vzniknutú situáciu s maximálnou vzájomnou ústretovosťou.

Ľubomíra Rosinská


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button