Aktualityi-POSTŠport

A znovu sa hlásia šipkári

poradna

1.2 naši šípkari odohrali dve kolá Slovenskej extraligy družstiev sezóna 2014/2015. Okrem našich hráčov sú v extralige aj družstvá D.C. Toi Toi Dixi Bratislava, D.C. Zanzy Malacky, D.C. Podhorany, D.C Zlaté Moravce, D.C Kondor Prievidza, D.C. Casíno Nováky, VIX D.C. Žilina, Dart Team Visolaje.

V nedeľu do nášho mesta zavítal najskôr tím Malaciek, ktorý je momentálne na predposlednom mieste, čiže tesne nad našim tímom. Chlapci veľmi chceli a boli to hry plné napätia, keďže naši prehrali o jeden bod. Žiaľ posledná rozhodujúca hra sa nevydarila, nepomohla ani domáca pôda Oceán baru, ani povzbudzujúci Moravčania. Aj napriek prehre, bol to nádherný vyrovnaný turnaj plný prekvapení a vzrušujúcich momentov.

V poobedňajších hodinách nastúpili naši proti tímu Bratislavy, ktorí sú momentálne na prvom mieste v extralige. Za Bratislavu nastúpili hráči Drtil Pavel, Zmelík Oto (3. Miesto na Slovensku), Dudáš Milan (17.) a Horečný Martin. Už vopred naši chlapci vedeli, že to bude jedna zo skúseností a hru si v pohode užili, aj napriek ďalšej prehre. Bola to pre nich obrovská príležitosť zmerať si sily s najlepšími na Slovensku.

Zatiaľ sa sezóna v slovenskej extralige nevyvíja podľa ich predstáv, ale majú ešte pred sebou 15.2 dve kolá a to so Žilinou a Visolajmi, 8.3 s Prievidzou a Novákmi. Extraligu ukončia dňa 12.4 znovu s tímami Malacky a Bratislava.

Náš tím nastúpil v zložení Vladimír Rajnoha, Juraj Hlavatý, Miroslav Klopan a Vladimír Jakubík.

Budeme držať našim palce, aby obhájili minuloročné 7. miesto. Veríme, že zvýšia tréningové nasadenie a Zlaté Moravce budú úspešné aj v tomto športe. Viac o šípkaroch a ich pôsobení sa dozviete na ich stránke www.zm-darts.sk


[wysija_form id=”3″]
logo_email-600x330


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button