AktualityVideo

Popriať ženám k ich sviatku prišiel aj premiér

poradna

Stalo sa tradíciou, že každoročne strana SMER – SD organizuje v meste Zlaté Moravce oslavy Medzinárodného dňa žien. Tých tohtoročných, ktoré sa konali 28. februára v divadelnej sále MSKŠ sa zúčastnil aj predseda strany Smer – SD a predseda vlády SR Robert Fico, predseda Národnej rady SR Peter Pellegrini, minister vnútra SR Robert Kaliňák, minister kultúry SR Marek Maďarič, minister práce, sociálnych vecí a rodiny SR Ján Richter, poslanci NR SR Tibor Glenda, Marián Kéry, predseda NSK Milan Belica a primátor Nitry Jozef Dvonč. Programom sprevádzali Zuzana Vačková a Martin Nikodým a o svoje umenie sa s nami podelili LaGioia, Čarovné ostrohy a Vašo Patejdl so svojou skupinou.

„Medzinárodný deň žien je sviatok, ktorý sme si vždy ctili a budeme si ctiť aj naďalej, pokiaľ budeme stáť na nohách,“ vyjadril sa Robert Fico pri príležitosti osláv v Zlatých Moravciach a v mene svojich kolegov strany SMER – SD a členov Vlády Slovenskej republiky poprial prítomným dámam všetko najkrajšie a najlepšie. Osobitne privítal aj primátorku mesta Serafínu Ostrihoňovú.
Odľahčené a vtipné rozhovory predstaviteľov strany SMER-SD na pódiu, profesionalita na najvyššej úrovni nielen účinkujúcich, ale aj vytvorenej scény, boli divákmi odmenené búrlivým potleskom a spokojnosťou z príjemne stráveného sobotňajšieho popoludnia, ktorá sa odzrkadlila v úsmevoch na tvárach všetkých prítomných.

Pri príležitosti sviatku všetkých žien strana SMER-SD pokračuje sériou kultúrno-spoločenských podujatí ďalej po celom Slovensku. Pri tejto príležitosti sa oceňujú dve najobetavejšie ženy z regiónu. Tými našimi naj – ženami, ktorým právom patrilo verejné uznanie a veľkolepý prejav úcty  sa tento rok stali Felicita Pišková a Helena Solčianská.

Ľubomíra Rosinská


facebook
facebook


[wysija_form id=”3″]


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button