AktualityŠport

LAUREÁTI VÝROČNÝCH OCENENÍ SOV ZA ROK 2014 A VYZNAMENANÍ SOV

poradna

V sobotu 18. apríla sa v bratislavskom hoteli DoubleTree by Hilton v Bratislave uskutočnilo 48. valné zhromaždenie Slovenského olympijského výboru. V jeho rámci sa uskutočnilo odovzdanie výročných ocenení SOV za rok 2014 a množstva vyznamenaní SOV. Väčšina laureátov si prevzala výročné ocenenia, resp. vyznamenania osobne. Jednou z ocenených bola aj členka pozemného hokeja Zuzana Jakabová z klubu KPH HOKO ZLATÉ MORAVCE, ktorá si prebrala PLAKETU SOV PRE OSOBNOSTI, KTORÉ SVOJOU ČINNOSŤOU VÝZNAMNE PRISPIEVAJÚ K ROZVOJU OLYMPIZMU A ŠPORTU.
Plaketu SOV pre osobnosti odovzdával František CHMELÁR prezident SOV.
Generálny tajomník Jozef Liba uviedol jej charakteristiku nasledovnými slovami:
Bývalá čs. reprezentantka v pozemnom hokeji a neskôr reprezentačná trénerka Slovenska Zuzana Jakabová má dlhoročné zásluhy na rozvoji tohto športu v Zlatých Moravciach a okolí. Trénersky viedla celé generácie hráčok, ktoré tvorili a tvoria základ reprezentačného družstva. V roku 2004 založila klub pozemného hokeja HOKO Zlaté Moravce, v ktorom je hlavná trénerka mládeže a dorastu.

Ing. Mankovecká Mariana

www.zlatemoravce.info


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button