AktualityPre deti

Deň detí v MŠ Štúrova

poradna

 1.jún 2015 patril našim škôlkarom. Sviatok detí oslávili počas pondelkového popoludnia    v záhrade materskej školy.

 Už príchod detí naznačoval, v akom štýle strávia najbližšie chvíle. Ich tváričky boli vyzdobené obrázkami rôznych druhov ovocia.

Deti sa hneď po príchode do školskej záhrady zastavili na „tržnici“, kde na nich čakali jabĺčka, čerešne a jahody. Škôlkari sa posilnili a pred disciplínami, ktoré boli pre nich prichystané sa museli za sprievodu hudby poriadne rozcvičiť.

Vstúpiť do našej BIO záhrady sme museli cez farebnú bránu, kde už na nás čakala veľká húsenica, ktorú bolo treba podliezť. Pokračovali sme rúčkovaním cez potok s rôznymi nástrahami, keď sme sa zrazu dostali až na rozhľadňu. Tu sme pozorovali okolie cez ďalekohľady. Pomedzi kone sme sa dostali až do temnej pivnice. Ale bolo treba aj pracovať. Kvetinky vo fóliovníku sme museli popolievať. Na konci záhrady sa usídlil veľký pavúk, z ktorého pavučiny sa museli deti vyslobodiť. Keď sa im to podarilo, čakala na nich pri plote kozička, ktorú deti nakŕmili čerstvou trávičkou. Po putovaní našou záhradou si deti prevzali diplom a svetielko, aby po tme nikde nezablúdili.

A to nás už čakala opekačka s rodičmi. Hudba, tanec, atrakcie v školskej záhrade a chutné dobroty – to bol deň detí v materskej škole Štúrova.

Ďakujeme každému, kto akoukoľvek formou podporil toto podujatie.

MŠ Štúrova

Ivana Micheličová


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button