AktualityŠkoly

Na ihrisku boli súperi, v práci sú kolegovia

poradna

 

Už devätnásty krát si na mestských športoviskách zmerali svoje sily na tradičnom športovom podujatí tímy bezpečnostných a záchranných zložiek.

Turnaj v minifutbale, ktorý sa tento rok konal pod organizáciou štátnej polície, sa odohral v dopoludňajších hodinách 19. júna 2015 a zúčastnilo sa ho ako každý rok, 6 súťažných mužstiev. Odmenou im boli nielen ocenenia a diplomy, ale aj chutný guláš hostiteľov a priateľské stretnutie výnimočných ľudí, ktoré je v dnešnej rýchlej dobe oveľa väčším potešením a relaxom, než radosť z víťazstiev.

Iba jeden deň v roku sa na zelenej ploche zo všetkých bezpečnostných a záchranných zložiek stanú súperi, aby si spoločne užili odľahčené chvíle bez zodpovednosti za ľudské životy, rôznych problémov a riešeni nešťastí. Turnaj bol pre všetkých skvelou zábavou popri ich náročnej práci, ktorá mimo ihriska obnáša vzájomnú spoluprácu, neustálu ostražitosť a súhru všetkých zúčastnených.

Najlepším strelcom tohtoročného turnaja sa stal Miroslav Dubay a najlepším brankárom Pavol Solčianski.

Víťazný pohár si odniesol tím Hasičského a záchranného zboru. Druhí najlepší boli mestskí policajti. Tretie miesto obhájil tím doktorov. Na štvrtom mieste sa umiestnilo mužstvo Ústredného skladu Ministerstva vnútra – Topoľčianky. Piati skončili policajti za Obvodné oddelenie policajného zboru a šiesty bol tím SBS  Jozefa Rozboru – Partner security.

DOVIDENIA O ROK, PÁNI 🙂

Ľubomíra Rosinská

www.zlatemoravce.info
www.zlatemoravce.info


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button