AktualityPre detiŠkolyVideo

Veselá rozlúčka s Dúhou

poradna

Dňa 24. júna sa prírodný amfiteáter v areáli Materskej školy „Dúha“ na Žitavskom nábreží zaplnil rodičmi a priateľmi škôlky, aby si všetci spoločne poslednýkrát vychutnali radosť z vystúpení svojich malých ratolestí. V tento deň sa konala slávnostná rozlúčka najstarších detí s ich milovanou škôlkou.

Po krásnych vystúpeniach sa pred obecenstvo postavilo 22 predškolákov oblečených do slávnostných talárov, aby si prevzali knižky a osvedčenia o absolvovaní predprimárneho vzdelávania.

V toto slnečné popoludnie zazneli poďakovania všetkým, ktorí svojou každodennou starostlivosťou a prácou vplývali na spokojnosť detí v tomto zariadení. Programom nás od mikrofónu sprevádzala Tánička Kováčová a prítomným sa prihovorila riaditeľka Vierka Sýkorová, Regina Kišová a Mária Rajtárová. Ich srdečné slová v podobe poďakovaní a prianí budú v prítomných ešte dlho znieť pri spomienke na tento významný a nevšedný deň.

Najvrúcnejšie poďakovania patrili riaditeľke Vierke Sýkorovej, zástupkyni Anne Zelenkovej a učiteľkám: Martine Mankoveckej, Andrei Sládekovej, Gitke Bucheňovej, Erike Strákošovej a Eve Orolínovej za lásku, opateru a prípravu detí na vstup do základnej školy.

Ľubomíra Rosinská

Ako žijú deti v Dúhe

Tak, ako má dúha svoje pestré farby, taký pestrý a zaujímavý je aj život v Materskej škole „Dúha“. Mesiac jún bol obzvlášť bohatý na rôzne akcie.

Uskutočnili sme výlety: tretia, štvrtá, piata a šiesta trieda bola v Topoľčiankach. Navštívili sme žrebčín, jazdiareň aj kolotoč pre koníky, boli sme na Nádvorí zámku, poprechádzali sa v zámockom parku. Predškoláci z druhej a šiestej triedy navštívili Habakuky na Donovaloch a ich rozprávkovú krajinu. Pozreli si rozprávky od Pavla Dobšinského – Traja zhavranení bratia, O dvanástich mesiačikoch, Prorok rak. Deti z prvej triedy navštívili Ranč nad Babicou – Bojná a deti zo 6. triedy absolvovali turistickú vychádzku na Hrušov.
V rámci osláv MDD sa v MŠ konal k tejto udalosti týždeň detskej radosti:1.6. – športovo-zábavný deň, 2.6 – piknikový deň, 3.6 -divadielko: “Strašiak  Tomáš”, 4.6 – psovodi, mestskí a štátni policajti, 5.6 – diskotéka v amfiteátri MŠ. V závere mesiaca sme sa lúčili s predškolákmi.

Takto si tu žijeme. Veselo, radostne a farebne. Školský rok sa končí, tešíme sa na prázdniny, a po nich sa opäť s radosťou vrátime do našej milovanej  škôlky – DÚHY.

Učiteľka Táňa Kováčová


viac foto FACEBOOK
viac foto FACEBOOK

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button